zabavna i šik

Ova haljina u drugi plan baca čak i Damijana Davida! Devojka italijanskog lepotana hipnotisala čitav Rim

2

Prelepa Đorđa Soleri juče je u glavnom gradu Italije promovisala svoju knjigu "Gospođica Niko", a podršku joj je pružao roker Damijano David, jedan od najpopularnijih Evropljana proteklih godinu i po dana.

foto: Landi/Campanile/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Landi/Campanile/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zgodni Damijano David, frontmen grupe Moneskin, pobednika prošlogodišnje Evrovizije, muškarac je o kom ne prestaje da se priča.


Opsednutost njim prelila se sa fanova Evrosonga širom sveta, pa broj slušalaca njegove muzičke grupe i onih koji su očarani njegovim likom i delom ne prestaje da raste. Na žalost mnogih devojaka, srce Damijana Davida je osvojeno i pripada italijanskoj influenserki Đorđi Soleri, s kojom je roker u stabilnoj vezi već tri godine.

 

Kao što Đorđa podržava Damijana prilikom njegovih velikih uspeha, tako je i on uz nju u važnim trenucima, pa je frontmen Moneskina bio uz lepoticu na promociji njene knjige "Gospođica Niko" ("La Signorina Nessuno") u Rimu.


Za ovu priliku, Đorđa se pojavila u dugačkoj hot pink haljini s puf-rukavima koji blago lepršaju dok korača. Neobičan predimenzionirani model krasi vrlo dubok V-izrez, a haljina se od struka širi i pada do poda, omogućavajući lepotici da se oseća prijatnije na visokim letnjim temperaturama.

 

1 / 6 Foto: Landi/Campanile/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

U pitanju je model koji otkriva gornju polovinu leđa i deluje vrlo praktično i za dnevne i za večernje prilike u letnjoj sezoni, a Đorđa je upotpunila svoje izdanje malenoj ružičastom torbicom.

 

Ko bi pored takve haljine primetio čak i Damijana Davida?

 

 

makonda-tracker