mnoge njegove pesme su o njoj

Imala je OGROMAN razlog da stavi tačku: Ova lepotica divnog imena je Damijanu Davidu slomila srce

2

Frontmen grupe "Moneskin" drži do privatnosti, pa se o njegovom životu ne zna mnogo, ali je poznato da je na putu ka slavi u Italiji imao podršku jedne devojke... sve dok nije zaista postao poznat.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Damijano David (22), pevač i frontmen glam rok benda "Moneskin", koji je odneo pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji, nesumnjivo je zvezda godine. Pored glasa i nastupa, njega svakako izdvaja i izuzetan izgled, na koji je malo ko ravnodušan, a posebno su oduševljene žene.

 


Na žalost devojaka, Damijano je srećno zaljubljen u influenserku Đorđu Soleri, ali ona nije prva velika ljubav u njegovom životu. Kako pišu italijanski mediji, pre veze sa Đorđom, zgodni Italijan ljubio je izvesnu Lukreciju Petrarku.

 

 

Prema pisanju italijanskih portala, nije poznato koliko je njihova ljubav trajala, ali se zna da se završila 2017. godine, ubrzo nakon što je grupa "Moneskin" očarala Italiju učešćem u takmičenju "Iks faktor".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @manesexy_

 

Navodno, Lukrecija nije mogla da se nosi s novostečenom slavom svog dečka i devojkama koje su ga pratila u stopu i gledale s divljenjem, pa je njihova veza bila osuđena na propast.

 

 

 

makonda-tracker