žene u transu

On ni Božić ne čestita obučen! Fotografija Damijana Davida o kojoj bruji Evropa — naročito Evropljanke

4

Frontmen benda Moneskin, ovogodišnjeg pobednika Evrovizije, poznat je po tome što ne mari za komentare i ne libi se da nosi žensku odeću, ali ni da se skine do gole kože kada poželi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Italijanski pevač Damijano David ne prestaje da intrigira evropsku javnost nesvakidašnjim odevnim izdanjima, ali sada je za praznike odlučio da obraduje svoje obožavateljke — bez odeće.


Poznati Italijan pozirao je kao od majke rođen, držeći u naručju mačora Lega i s Deda Mrazovom kapicom na glasi i napisao:


Srećan Božić svima. Lego i ja.

 


Skoro milion i po njegovih pratilaca "lajkovalo" je odu fotografiju, a komentari su: "Gospode Bože", "Kakav božićni poklon", "Želim da bude osoba koja je ovo fotografisala"...

 

Otkako se bend Moneskin pojavio na Evroviziji, privlači pažnjost kako muzikom tako i upečatljivim stilom, a najviše podeljenih reakcija "pokupio" je upravo frontmen Damijano David. On je za kratko vreme stekao mnogo obožavateljki širom Evrope i sveta, ali je pevač, na njihovu žalost, zauzet — iako obično krije svoju privatnost, tokom Evrovizije je priznao da je godinama u vezi s influenserkom Đorđom Soleri.

 

 

makonda-tracker