nenadmašan stil

Burgundi cipele, haljina koja STOJI BAŠ SVIMA: Šik izdanje kraljice Ranije je JEDINA MODNA LEKCIJA koja vam danas treba

0

Supruga jordanskog kralja Abdulaha II je žena koja ne greši, a za susret s najboljim učenicima u njihovoj zemlji pripremila je vrlo praktičan poslovni autfit

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Ranija al-Abdulah žena je na kojoj uglavnom ništa nije preskupo, ali je sve ― besprekorno. Bez greške bira i kroj i dezen svakog odevnog predmeta, a ni to kako ih kombinuje nije ništa manje savršeno.


Suupruga kralja Abdulaha II možda ima manje javnih aktivnosti nego njene evropske "koleginice", ali po stilu svakako može da stane rame uz rame s njima, a to je pokazala i juče, kada je sa suprugom organizovala primer najboljih jordanskih učenika.

 

 

Ranija i Abdulah ugostili su u Palati Al Huseiniji svršene srednjoškolsce i čestitali im na tome što su najistaknutiji u zemlji, a kraljica je za tu priliku odabrala belu midi-haljinu s bež prugama. Dok su prugice u gornjem delu vertikalne, na suknji su dijagonalne, a model je sečen u predelu struka. Ipak, haljina nije preuska, pa omogućava da se sakrije eventualni višak, a sjajna je ako želite i prividno da izdužite figuru. Ranija se odlučila za model dugih rukava i smalim reverima, a u pitanju je dizajn brenda Joseph čija cena iznosi nešto manje od 900 dolara.

 


Jordanska kraljica odabrala je zaštitnu masku burgundi nijanse, a identične boje su i njene cipele sa niskom štiklom koje krasi jedan kaišić.

 

 

makonda-tracker