KAKO VAM SE ČINI?

Šarmom, lepotom i talentom osvojila je svet još kao TINEJDŽERKA: Ovako je Riz Viterspun izgledala na početku KARIJERE

0

Glumica je proslavila trideset godina blistave karijere, a mnogi su zaboravili njenu debitantsku ulogu u filmu "Čovek na mesecu" kojom je osvojila tadašnje tinejdžere širom sveta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oskarovka i jedna od najšarmantnijih glumica Holivuda, Riz Viterspun decenijama osvaja srce pubike svojim nesvakidašnjim talentom, inspirativnim ulogama, ali i medijskim istupanjima u kojima prikazuje istinsku bit njenog života i umetničke vrednosti.

 

Plavokosa mlada nada pred velikim platnom pojavila se sa samo 14 godina kada je za sva vremena oduševila publiku širokim osmehom, tinedjžerskom energijom i rolom u ostvarenju "Čovek na mesecu" - 1991.godine, a lik Deni Trant i danas ne zaboravlja upravo usled neobične priče koja prati mladu devojku i zavodljivog suseda.

 

Viterspunova je putem svog Instagram profila podelila fotografiju koja datira od pre 30 godina kada je zakoračila u svet profesionalnih glumačkih angažmana, a publika joj je poručivala da se nimalo nije promenila.

 

Ris je ispod objave istakla kako je zahvalna na svim izazovima sa kojima se tokom godina susrela jer je upravo na taj način spoznala šta znači privrženost, odgovornost i borba za vanserijske uspehe.

 

Glumica je danas ponosna majka dvoje dece, a sa porodicom živi u Los Anđelesu, predgrađu Brentvud gde je paparaci neretko fotografišu.

 

 

makonda-tracker