Prolećni stil usred decembra

Glavno oružje: spoj crvene i roze boje! Modni dvoboj Skarlet Johanson i Riz Viterspun podelio modne sladokusce (ANKETA)

0

Šarmantne glumice predstavile su svetu svoju novu saradnju ― nastavak animiranog filma Sing, a na crvenom tepihu su se pojavile u izdanjima o kojima će se pričati u danima pred nama.

foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Animirana muzička komedija Sing iz 2016. godine osvojila je srca publike, pa nam pet godina kasnije stiže nastavak Sing 2, a glasove junacima ponovo "pozamljuju" Metju Mekonahi, Set Mekfarlan, Nik Krol, Teron Egerton, kao i Skarlet Johanson i Riz Viterspun.


Upravo su ove dve glumice nakon losanđeleske premijere ovog ostvarenja u centru pažnje jer su očito razmišljale na sličan način dok su se pripremale za šetnju crvenim tepihom! Obe su odabrale mini-haljine, obe miks crvene i roze boje i obe su bile zanosne ― ali na dva sasvim različita načina!

 

Riz Viterspun odlučila se za haljinu dugih rukava koja pada do sredine butine, a reč je o modelu ravnog kroja i zavorenog okovratnika koji krasi karirani dezen. Neobična toaleta kuće Carolina Herrera je prekrivena sićušnim šljokicama i vrlo upečatljive crveno-roze šare, a njena cena iznosi čak 2.290 dolara. Riz ju je kombinovala s nesvakidašnjim svetlucavim salonkama brenda Christian Louboutin crvene boje i, kao i obično, ostavila sjajan utisak.

 

1 / 4 Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia


Međutim, Skarlet Johanson je ovaj dašak proleća podigla na sasvim novi nivo!

 

Glumica je odabrala haljinu koju potpisuje Markarian, spoj bezvremenskog dizajna, moderne gracioznosti i ― romantike. U pitanju je mini-haljina s umetnutim korseteom koji otkriva ramena, ukrašena je aplikacijom cvetića u različitim nijansa, među kojima su najdominantniji crveni i roze tonovi, a njena prvobitna cena iznosila je 2.795 dolara. Tako luksuzan komad morao je da se kombinuje s najelegantnijom obućom, a Skarlet je odabrala krem Aquazzura sandale s kristalima i kaišićima od 1.350 dolara, a sve je još zabavnije zahvaljujući visećim minđušama od ružičastih safira, pink topaza i belih dijamanta.

 

1 / 5 Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ako pitate nas, blaga prednost ide Skarlet, a obavezno nam kažite šta vi mislite.

 

 

 


 

makonda-tracker