magični efekat

Vizuelno podižu zadnjicu i izdužuju noge: Severina ultrazavodljiva u helankama koje svetske zvezde obožavaju

1


Hrvatska pevačica Severina pažljivo bira komade u kojima se pojavljuje na svojim nastupima, a pored atraktivnog izgleda važno joj je i koliko je odeća praktična za višečasovne i energične koncerte

foto: Instagram
foto: Instagram

Regionalne muzičke zvezde tradicionalno imaju najviše posla tokom letnje sezone, a izuzetak nije hrvatska pevačica Severina, koja vredno radi i ove godine, tokom vikenda za nama nastupila je u Portorožu.


Lepa Splićanka poznata je po tome što domaćim binama donosi duh svetske mode, a tako je bilo i ovom prilikom, kada se pojavila u autfitu kakav viđamo na stranicama prestižnih svetskih modnih časopisa.

 

Seve je za ovaj nastup odabrala crnu majicu s bretelama i detaljima koji padaju na nadlaktice, a kombinovala ju je sa hit donjim delom odeće. U pitanju su helanke modne kuće Mugler, jedan od najpopularnijih modela ove godine!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Severinine helanke napravljene su od likre i rastegljivog prozirnog tila, a krasi ih spiralni dezen koji, u stilu najpoznatijih modela ovog brenda, stvara optičku iluziju. One vizuelno izdužuju figuru i podižu zadnjicu, visokog su sjaja, a njihova cena je vrtoglava ― oko 500 dolara!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Nesvakidašnje helanke proizvode se u više boja, ali Severina je, kao i najveći broj svetskih poznatih lepotica koje su ih nosile ove sezone, odabrala crnu varijantu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Među prvima se na našim prostorima u ovako dezeniranoj odeći modne kuće Mugler pojavila se Anastasija Ražnatović, koja je odabrala možda joše efektnije čizme slične šare, a kombinovala ih je s dugačkim crnim blejzerom.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Međutim, Jelena Karleuša više puta se pojavila u sličnim modelima helanki, a jednom prilikom odabrala je neon varijantu.

 

Ovom modelu nije odolela ni Svetlana Ražnatović, koja je ponela crno-plave helanke.

 

1 / 3 Foto: M.M./ATAImages

 

 

makonda-tracker