iznenadićete se

I sa njim je smislila originalna imena: Ovako su Bojan Karić i Jelena Karleuša želeli da nazovu decu

1

Pevačica je pričala u jednom razgovoru koja imena je izabrala. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Već nekoliko dana tema domaćih medija je razvod pevačice Jelene Karleuše od bivšeg fudbalera Duška Tošića. Ovaj potez uzburkao je javnost, a u kom pravcu će se dalje njihov odnos kretati samo oni znaju. 

 

Kao što je poznato oni su otpočeli svoju romansu pre 14 godina, na "Vidovdan" kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da". 

 

 

To je bio drugi brak popularnoj zvezdi. Ona je prethodno bila ludo zaljubljena u Bojana Karića, člana jedne od najbogatijih srpskih porodica. Oni su se venčali 2004. godine u crkvi, a zatim su slavlje nastavili u Vili Jelena. Međutim, njihov brak nije dugo trajao, pa su u martu naredne godine potpisali papire za razvod.

 

U zanosu svoje ljubavi Bojan i Jelena su čak smislili i imena za decu.  

 

1 / 2 Foto: Youtube Printscreen

 

Oboje obožavamo decu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog deteta. Složili smo se da ukoliko bude devojčica dobije ime Srna, a dečak će se sigurno zvali Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji obožavaoci bi verovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici — ispričala je Jelena za “Ilustrovanu politiku”.

 

 

makonda-tracker