čista desetka

Čine da stomak izgleda ravno, sužavaju I STRUK I NOGE: Viktorija Bekam u MAGIČNIM HELANKAMA koje skrivaju kilograme

2

Britanska dizajnerka je sama svoj najbolji model, pa često nosi komade iz svojih kolekcija, a ovog puta opredelila se klasičan izgled s kojim je nemoguće pogrešiti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Viktorija Bekam pridružila se pre nekoliko dana ćerki Harper Seven i suprugu Dejvidu na tribinama floridskog stadiona "Fort Loderdejl", gde je porodica Bekam pratila fudbalski meč Intera iz Majamija i Čikago fajera.

 

Dejvid je, inače, jedan od vlasnika kluba iz Majamija i njegov aktuelni predsednik, tako da su Viktorija i Harper na neki način posetile nekadašnjeg sportistu na poslu.

 

S obzirom na to da je proteklih godina vatrena zagovornica modnog minimalizma, nije iznenađenje što je Viktorija utakmicu pratila odevena krajnje jednostavno, od glave do pete u crnoj boji.

 

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Ona je ponela crnu majicu kratkih rukava i crne helanke, a notu glamura svom izgledu je dodala uz pomoć lakovanih salonki vrtoglavo visokih i tankih potpetica. Ipak, ova nenapadna kombinacija nije baš sasvim obična ― njen deo su helanke iz Viktorijine prolećne kolekcije za 2021, i to vrlo praktičan model. U pitanju je donji deo odeće koji je dubok, u predelu struka ojačan steznikom koji omogućava da stomak izgleda ravnije, dok je sa strane umetnuta traka koja se spušta niz noge i vizuelno ih čini mršavijima. Ispod nogavica tu je rastegljiva traka koja se navlači preko stopala, u stilu pantalona kakve su se nosile sedamdesetih godina prošlog veka.

 

Ruku na srce, nije da Viktoriji treba da sakrije bilo šta, ali su komadi s ugrađenim steznikom uvek popularni među ženama koje bi da sakriju višak u ovom delu tela.

 

Ovo je, inače, pravo osveženje za Viktorijin stil, budući da je ona poznata po tome što preferira vrlo dugačke trapez-nogavice koje prekrivaju obuću.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker