da li vam se dopada?

Ovaj komad garderobe OBOŽAVA i Jelena Karleuša: Ceca Ražnatović u helankama za kojima je POLUDEO CEO SVET

1

Pevačica je došla na snimanje emisije "Zvezde Granda" u najpopularnijem komadu garderobe ove sezone i ostavila sve bez daha. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović došla je na snimanje popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i oduševila sve stajlingom.

 

Ono šta je sigurno jeste to da je pevačica želela da dominantnaju plave nijanse, pa se potrudila da svaki komad da posebnu čar njenom autfitu. 

 

 

Naime, najupečatljivije bile su njene Mugler helanke koje su u poslednje vreme postale planetarni hit, te sve influenserke obožavaju ovaj komad garderobe. Ukoliko želite da ih i vi ponesete potrebno je da za isti izdvojite malo više od 400 evra. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUGLER (@muglerofficial)

 

Ove helanke dizajnirane su tako da lepo stoje na bokovima, a materijal od kojeg su napravljene obezbeđuje udobnost. Helanke su ukrašene kolor blok tehnikom i preovladavaju plave nijanse. 

 

Međutim, Mugler helanke ne obožava samo Ceca, nego ih jako voli i pevačica Jelena Karleuša. Ona je viđena u ovom komadu još prošle godine na rođendanu svoje koleginice Milice Pavlović

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Takođe ih je i nedavno nosila na jednom od svojih nastupa kada je obukla ove helanke u jarkoj nijansi. 

 

No, Ceca je za razliku od Jelene odabrala kombinaciju boja gde preovladavaju plava i crna, pa je uz plavu dodala i metalik upečatljivu jaknu koja je donosila posebnu dimenziju njenom autfitu, a uz crne nijanse uklopila je torbu. 

 

Na sve ovo folkerka je odlučila da doda i crveni ruž i ispravi kosu. 

 

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

 

 

 

 

makonda-tracker