može da nosi sve

Ipak se zna ko je KRALJICA CRVENOG TEPIHA! Crna haljina kojom je Nikol Kidman PONOVO postavila modni izazov

2

Ona ima Oskara, desetine maestralnih uloga, zavidnu glumačku i producentsku karijeru, 54 godine i trbušnjake koje se ne libi da pokaže. Ona je uvek nasmejana, uvek autentična i kad kroči na crveni tepih — svi drugi su nevažni!

foto: John Russell/Country Music Association Inc. / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: John Russell/Country Music Association Inc. / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kada razmišljamo o stilu Nikol Kidman za svečane prilike, na pamet nam padaju cvetni dezen, šljokice, jednostavne siluete, balski krojevi... Da, nosila je australijska filmska i televizijska zvezda mnogo toga proteklih decenija na crvenim tepisima od Los Anđelesa do Sidneja, ali je nismo viđali sa izrezima koji otkrivaju stomak i s predubokim izrezima — sve do sad.

 

S obzirom na to da su zanimljivi izrezi na mestima na kojima ih najmanje očekujemo hit sezone, fashionista kakva je ona jednostavno je morala da ponese takav komad! Nikol je odlučila da se na dodeli nagrada CMA, koje dodeljuje Udruženje kantri muzičara, kao pratnja supruga Kita Urbana pojavi upravo u jednoj ovakvoj toaleti. Reč je od crnoj haljini modne kuće Yve Saint Laurent, u kakvoj možemo da zamislimo Belu Hadid ili Emili Ratajkovski, ali daleko od toga da tri decenije starija Nikol Kidman nije u njoj izgledala možda i bolje nego što bi mlade manekenke!

 

Nikol Kidman
foto: Jason Kempin/Getty images/Profimedia

Kidmanova je ponela asimetrični model s jednim rukavom i naglašenim ramenom, koji je sečen tako da otkriva smelim izrezom struk i deo stomaka, a ispod njega nalazi se masivna mašna ispod koje se širi dubok šlic. Haljina pada do poda, gde vidimo elegantne cipele s kaišićem oko članka i sa zlatnim vrhom. Veličanstvena Nikol odabrala je nekoliko jednostavnih zlatnih narukvica, a njeno prelepo lice uokviruje nekoliko talasastih pramičaka izvučenih iz punđe, kao i viseće minđuše brenda Lalaounis.

 

1 / 8 Foto: Jason Kempin/Getty images/Profimedia


Nikol je dugo pozirala okupljenim novinarima, a kasnije je uživala u suprugovom izvođenju pesme Wild Heart. Ona je plesala, osmehivala se i odlično provela, a istom prilikom je za Entertainment Tonight priznala šta je to što najviše voli kod Kita Urbana.


Jednostavno obožavam da ga gledam kako svira, volim to, volim — rekla je Nikol.


A mi volimo nju!

 

 

 

makonda-tracker