savršeno za leto

Udobne kao suknja, ali još ženstvenije: Šik pantalone Amal Kluni u kojima se vrućina jedva primećuje

1

Supruga Džordža Klunija pronašla je model pantalona koji može da se nosi u bezbroj kombinacija, a rezultat je uvek trendi izgled

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Libansko-britanska pravnica Amal Kluni, poznata advokatica specijalizovana za ljudska prava i supruga glumca Džordža Klunija, dugo je bila povučena iz javnosti, ali sada se vratila i mi jednostavno ne možemo da je se nagledamo!


Popularna trendseterka proteklih nedelja više puta se pojavljivala pred paparacima i uvek nas ostavljala bez daha svojim odevnim kombinacijama, pa zašto bi bili izuzetak njeni trenuci porodičnog opuštanja?


Slavna Amal ovih dana je ponovo na italijanskom jezeru Komo, gde Džordž Kluni i njihova deca Aleksander i Ela uživaju u čarima letnjeg vremena, a oštrom oku foto-repotera nije promakao jedan njihov porodični izlazak na ručak.

 

Klunijevi su se najlepšim jelima italijanske kuhinje služili u jednom lokalnom restoranu u Lombardiji, gde se Amal pojavila u vrlo trendi letnjoj odevnoj kombinaciji.


Supruga Džordža Klunija ovih dana je zamenila nešto strože poslovne kostime vrlo ležernim autfitima, a ovog puta izbor je pao na komplet koji je zaludeo zaljubljenice u modu. U pitanju je spoj burgundi boje, koja se obično nosi u jesenjim mesecima, ali sada vidimo da i te kako može da izgleda sjajno i tokom leta.

 

1 / 6 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Amal je ponela kratak dekoltirani top s belim porubom i duboke pantalone širokih nogavica, koje ističu njen uzak struk i savršeno ravan stomak. Reč je o modelu od izuzetno laganog materijala, koji miluje telo i vrlo je zgodan za visoke letnje temperature, a koji pruža mešavinu pomalo nemarnog i, ipak, donekle formalnog izgleda.

 

Naizgled nespojivo, ali Amal polazi za rukom da to iznese na vrlo efektan način, pa nas ne bi čudilo da se ove pantalone ponovo pojave u nekoj njenog "ozbiljnijoj" odevnoj varijanti, uz blejzer ili zatvorenu bluzu.


Gospođa Kluni ponela je, uz to, bele papuče i jednostavnu belu tašnicu, a da sve bude još ležernije i prijatnije — tu je slamnati šešir širokog oboda, pravi modni klasik.

 

 

makonda-tracker