žena kojoj verujemo

Ističe struk, podmlađuje, unosi vedrinu! Amal Kluni zna NAJBOLJI NAČIN za nošenje tufnica

0

Ukoliko želite da autfit s tufnama ne izgleda "natrpano" već svedeno i šik, obavezno primenite ovaj trik supruge Džordža Klunija

foto: lev radin / Alamy
foto: lev radin / Alamy

Advokatica specijalizovana za ljudska prava Amal Kluni pre nekoliko dana je prisustvovala hitnom sastanku u Ujedinjenim nacijama povodom situacije u Ukrajini, gde i dalje traje rat s Rusijom.


Za ovu priliku, Amal je pripremila poslovnu odevnu kombinaciju, savršenu za tako ozbiljan i važan skup, ali uz crte po kojima je prepoznatljiv njen stil: poletnost, vedrinu i mali modni eksperiment!

 

Supruga Džordža Klunija ponela je dvodelni Diorov komplet sastavljen od bleljzera kratkih rukava i suknje iznad kolena, ukrašen upečatljivim tufnicama. Gornji deo ovog seta je strukiran, zbog čega ističe Amalinu vitku figuru, dok je suknja pripijena uz telo.


Bež tufne na crnoj pozadini svakako su učinile da svi pogledi u Njujorku budu upereni u Amal Kluni, a ona se poslužila moćnim trikom za nošenje tufni.

 

 

Naime, advokatica je postigla savršen balans ponevši uz ovako efektan komplet najjednostavnije lakovane salonke brenda Givenchy i torbu Christian Dior u crnoj boji, bez suvišnih detalja. Tako je sav fokus na odeći, a autfit ne izgleda natrpano i, ipak, svedeno i u skladu s prilikom.

 

 

Uz to, tufnice su jednostavan i šik način da se kompletan autfit učini razigranim, vedrim i da se unese duh proleća u stil, a smatraju se i dezenom koji podmlađuje, pa nije ni čudo što se već decenijama vraćaju svakog maja!

 

Inače, Amal je ovaj kostim nosila i 2015. godine, a i tada je odlučila da "igra na sigurno" i kombinuje ga s potpuno crnom i neupadljivom torbom i cipelama.

 

 

 

 

 

makonda-tracker