idealno za leto

Najlepša party haljina je tako jednostavna! Trik Amal Kluni za seksepilan izgled uz maksimalnu udobnost

0

Advokatica specijalizovana za ljudska prava zamenila je strože poslovne komplete vrlo šik haljinicom savršenom za večernje prilike

foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata advokatica Amal Kluni, supruga holivudskog glumca Džordža Klunija, ne pojavljuje se često na javnim događajima, ali svaki put ostavi snažan utisak.


Ovog puta, par nije uslikan na nekom crvenom tepihu ili gala skupu, već na romantičnoj večeri u kojoj su uživali udvoje. Džordž i Amal viđeni su u restoranu "Gatto Nero" na jezeru Komo, gde glumac godinama poseduje raskošnu vilu.

 

Čuvena advokatica, specijalizovana za ljudska prava, izgledala je uobičajeno inteligentno, a ovog puta je strože poslovne kostime zamenila šik mini-haljinom savršenom za noćne izlaske.

 

Amal Kluni
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U pitanju je model zelene boje, sa čipkom na porubima i tankim bretelama, koji se izdvaja i svetlucavim efektom, pa je vrlo zgodan za sve vrste večernjih i svečanih prilika.

 

Supruga Džordža Klunija odlučila se za komotan model, kakav omogućava udobnost po vrelim letnjim večerima, a ovo je sjajan način da se istaknete bez mnogo muke.


Amal je u ruci nosila minijaturnu pismo-tašnu, dok je kosu prebacila na jednu stranu, a paparaci nisu uspeli da zabeleže njen izbor obuće za ovo veče.

 

 

makonda-tracker