dvojbojna čarolija

Izdužuje figuru, naglašava struk: Romantična i damska haljina Amal Kluni koju ćete sigurno pokazati svojoj krojačici

0

Supruga Džordža Klunija pokazala je odlično krojen komad kakav vredi imati u garderoberu za najvažnije prilike

foto: James Shaw / Avalon / Profimedia
foto: James Shaw / Avalon / Profimedia

Amal Kluni, ugledna libansko-britanska advokatica specijalizovana za ljudska prava, u poslednje vreme pojavljuje se u javnosti češće nego inače, a pre nekoliko dana je u Londonu pristustvovala dodeli nagrada dobrotvorne organizacije Prince’s Trust.


Za ovu priliku, Amal je odabrala kolumn haljinu vrlo jednostavnog dizajna, čiji dezen joj obezbeđuje da će privući sve poglede.

 

U pitanju je model bez bretela čija se bela boja tek nazire ispod krupnih crvenih cvetova različitih oblika i dimenzija, koji je u potpunosti prekrivaju.

 

Ova toaleta primer je klasične elegancije — dugačka je, prati liniju tela nenapadno naglašavajući Amalinu vitku figuru, ističe struk kvalitetnim i mudrim krojenjem, a odlično izgleda na crvenom tepihu.

 

1 / 6 Foto: James Shaw / Avalon / Profimedia


Supruga glumca Džordža Klunija ponela je u ovaj šik model belu clutch torbicu i obične bele salonke s visokim štiklama, dok je kosu pustila da pada u talasima. Jednostavnu šminku Amal je "začinila" svojim glavnim mejkap oružjem: crvenim karminom, koji je savršen izbor uz ovu toaletu.

 

 

 

 

makonda-tracker