obožavaćete ih

Kako da nosite teksas šorts? Ove TRI KOMBINACIJE su pun pogodak i za DAN, ali i za NOĆ (FOTO)

0

Kada je napolju + 30 najradije bismo skinuli sve sa sebe. Ipak, kako to nije moguće donosimo vam kombinacije u kojima ćete se osećati lagano i u kojima vam neće biti vrućina.

foto: Shutterstock / GulyaevStudio
foto: Shutterstock / GulyaevStudio

Šorts je jedan od omiljenih letnjih komada svake žene. Neke vole kratke, druge su ipak više za one do kolena.

 

Bilo da šorts nosite preko dana ili noći ono što je važno da znate jeste i to da ga možete kombinovati sa običnim majicama, topom, košuljom.

 

I svetski poznate zvezde ih vole pa vam zato donosimo kombinacije u kojima ćete izgledati sjajno i moderno.

 

 

Šorts, patike i bela majica

 

Šorts i patike odičan su izbor ukoliko vam treba udobna kombinacija koju možete da nosite tokom celog dana, bez obzira da li idete u šetnju, završavate obaveze po gradu ili ste krenuli u nabavku.

 

Šorc i patike
Šorc i patikefoto: Shutterstock / 2M media

Uz ovu kombinaciju odlično ide bela majica, jer odbija sunčeve zrake i čini da se osećate prijatno. Uvek birajte lagane materijale poput pamuka, lana, svile, jer se u njima telo manje znoji.

 

Šorts, baletanke i top

 

Ukoliko želite malo ženstveniji stil umesto patika se odlučite za baletanke koje će istaći vaša stopala i učiniti da izgledate seksepilnije.

 

 

Možete izabrati neke od laganih materijala poput štofa kada je u pitanju dnevna varijanta, a za večernjih izlazak se više preporučuju one koje su napravljene od kože i drugih materijala.

 

Uz ovu kombinaciju možete da kombinujete top raznih dezena ili modela, a oni široki sa karnerima su pravi pogodak za ovo leto. 

 

Šorts, sandale i šešir

 

Šorts može da izgleda odlično ukoliko ga iskombinujete sa nekim modernim sandalama.

 

 

U obzir dolaze kako ravne tako i one sandale sa vrtoglavo visokim potpeticama samo je važno da se vi u toj kombinaciji osećate zadovoljno i da imate samopouzdanja da tu kombinaciju iznesete onako kao bi trebalo.

 

Ukoliko se odlučite za teksas šorts uz njega možete da ponesete majicu ili košulju, a obavezan deo aksesoara jeste i šešir kao i naočare za sunce.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker