koja je vaš favorit?

5 venčanica, a svaka lepša i drugačija od prethodne! Lepa influenserka je svoje venčanje pretvorila u MODNI SPEKTAKL

0

Prava mini-revija venčanica dogodila se na venčanju o kom danas priča cela Evropa. Kako i ne bi kada je u pitanju jedna od najuticajnijih žena u svetu španske mode?

foto: Instagram
foto: Instagram

Španska influenserka Tereza Andres Gonzalvo često privlači pažnju tamošnjih medija, ali sada o njoj priča ceo Stari kontinent. Razlog: romantično venčanje iz snova zaljubljenica u modu!


Lepa Tereza rekla je "da" svom dugogodišnjem partneru Ignjasiju Ajlonu u rodnoj Valensiji, a tokom dana je promenila nekoliko belih haljina.


Glavna ceremonija venčanja održana je u manastiru Santa Marija de El Puig, a lepa mlada je odabrala čak pet predivnih i sasvim različitih kreacija.

 

Najpre je slavlje najavila svilenom toaletom dizajnerke Ines Nunjez, a u pitanju je jenostavni kolumn-model sa trakom oko vrata koja pada niz leđa i savršen je način da se suptilno istakne vitka linija.

 


Lepa influenserka potom je ponela čak tri haljine s potpisom brenda Navascué.


Toleta u kojoj se Tereza udala je model klasičnog dizajna, s dugim rukavima i naglašenim ramena, a posebno simpatičan detalj je trouglasti izrez koji svu pažnju sreće na lice. Zahvaljujući trouglastom obliku donjeg dela korseta, figura deluje izduženo, a španska lepotica je ponela i raskošni čipkani veo.

 


Na samom svadbenom veselju pojavila se u jednostavnoj, a zbog nesvakidašnjih naramenica ipak ekscentričnoj, haljini s predimenzioranim cvetom na jednoj strani haljine...

 


... da bi se potom presvukla u mini-varijantu koja otkriva ramena i ukrašena je poluprovidnim materijalom.

 


Poslednja bela haljina, kojom je Tereza zaokružila svoju i Ignjasiovu romantičnu proslavu, jeste interesantna kreacija dizajnera Nikolasa Montenegra, za koju priznaje da je inspirisana starim filmskim divama.

 


Haljina ima mediteranski, valensijski fazon... Pomalo kao Grejs Keli ili Brižit Bardo... Ima čak i italijanskog prizvuka, a prvenstveno je inspirisana počecima glamura pedesetih — otkrio je kreator.

 


Interesantnu haljinicu s (ove sezone ultrapopularnim) izrezima u predelu struka Tereza je upotpunila ravnim šeširom većeg oboda, a sve je zaokružila ravnim papučama modne kuće Hermes.

 

 

makonda-tracker