rokerski stil

Teksas šorts & kožna jakna za trendi izgled! Finska premijerka u izdanju u kakvom obično ne viđamo političarke

1

Od osoba koje vrše ozbiljne javne funkcije uvek se očekuje da budu obučene elegantno i u skladu sa svojom titulom, ali Sana Marin je tu da menja pravila

foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Među svetskim lideima postoje i oni koji ne drže previše do onoga šta se očekuje kada je reč o stilu, a jedna od njih je i najmlađa premijerka Finske tridesetšestogodišnja Sana Marin.

 

Naime, ona je nedavno boravila na muzičkom festivalu "Ruisrock" i tom prilikom je izazvala veliku pažnju kako onih koji podržavaju njenu stranku tako i opozicionih pristalica.

 

Ono što je svima zajedničko i u čemu se svi slažu jeste da je njen stajling pomalo neobičan ako imamo na umu na kakvoj funkciji u državi se ona nalazi.

 

Ona je bila na koncertu finske pevačice Elinore, a za tu priliku je obukla kratak teksas šorts, kožnu jaknu i crne čizme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruisrock (@ruisrock)

 

Ispod njene fotografije nizali su se komentari: "Tako kul", "Legenda", "Ona je ikona, ona je legenda, ona je "taj momenat".

 

Za one koji ne znaju, Sana je najmlađa premijerka u istoroji svoje zemlje, a na svetskoj političkoj sceni istakla se po borbi za ženska prava i za ravnopravnost polova.

 

 

makonda-tracker