pronašao sreću

Žene PUCAJU OD MUKE, a on — BLISTA! Najnovije fotografije Kijanua Rivsa i njegove devojke izazivaju oprečne komentare

0

Ona ponosno nosi i bore i sede vlasi, a zašto bi bila nesigurna kada je svojom prirodnom lepotom osvojila jednog od najpoželjnijih muškaraca planete?

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Kijanu Rivs (57) veoma je vešt u skrivanju svoje privatnosti od očiju javnosti, pa je tako godinama "ispod radara" u srećnoj vezi s umetnicom Aleksandrom Grant (49), s kojom je viđen tek nekoliko puta.


Ipak, Kijanu uživa u ljubavi i sve se manje trudi da se sa svojom dragom sakrije od paparaca, pa ih u poslednje vreme često viđamo zajedno. Par je sada uhvaćen u Njujorku, dok su napuštali jedan poznati hotel, a potom i na aerodromu, i izgledali su vrlo opušteno i trendi u jednostavnim odevnim kombinacijama.

 

Dok je Kijanu nosio stari i komotan sako i majicu, Aleksandra je izgledala vrlo trendi u belom džemperku, farmerkama ravnog kroja i roze patikama, a nosila je i svoj prepoznatljivi sedi i razbarušeni bob isfeniran ravno.

 

Kijanu Rivs, Aleksandra Grant
foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svaka priča o ljubavnom životu Kijanua Rivsa završava se podsećanjem na reakcije koje u javnosti izaziva glumčeva veza s Aleksandrom Grant, pa je tako slučaj i ovog puta. Strani portali ističu da umetnici nije bilo lako da uđe u holivudski svet svog dečka, budući da je korisnici društvenih mreža i čitaoci na portalima ismevaju zbog činjenice da izgleda onako kako izgleda većina žena u njenim godinama — ima poneku boru i sedu kosu.

 

Ni ovog puta nisu izostale takve reakcije, pa se mogu pročitati komentari "Ona ima 49 godina? To je neka greška, sigurno ste mislili 79", "Mama izvela sina u šetnju", "Predvečernji izlazak s bakom", "On ide nizbrdo, a ona ga tamo vodi", "Je l' ovaj čovek zna kakvu bombu može da ima pored sebe"...

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON


Često mogu pročitati komentari da holivudski frajer kakav je Kijanu Rivs zaslužuje mlađu i lepšu devojku, a on i Aleksandra ignorišu ovakvo uplitanje u svoju privatnost i izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.


Par se, kako je pre izvesnog vremena pisao The New York Times, upoznao pre čitave decenije, 2009. godine, na jednoj večeri. Ubrzo pošto su se sreli, počeli su da sarađuju. Grantova je autor ilustracija u Rivsovoj knjizi "Oda sreći", koja je nazvana slikovnicom za odrasle. To nije bila njihova jedina saradnja: 2016. godine Kijanu je napisao "Senke", delo koje se bavi simboličkom prirodom senki kao slika i stilskih figura, a čije fotografije potpisuje Aleksandra Grant.

 

Kijanu Rivs, Aleksandra Grant
foto: Profimedia

Grantova je, inače, veoma cenjena u svetu umetnosti, a njeni radovi mogu se videti u velikom broju galerija, najviše u Los Anđelesu, gde trenutno živi i radi. Ona se bavi slikanjem, crtanjem, vajanjem, ali važi i za multimedijalnog umetnika budući da se služila i videom kao načinom izraza.

 

Posebno je interesantno njeno zanimanje za sam proces pisanja i ideje bazirane na lingvističkim teorijama. Radila je i kao profesor na jednom koledžu u Pasadeni, a mnogo vremena i energije izdvaja za filantropiju.

 

 

makonda-tracker