FOTO

Uživa u Bodrumu, a društvo joj prave posebne osobe: Emina Jahović nam šalje nikad vrelije izdanje sa plaže

0

Pevačica Emina Jahović je u prethodnom periodu prošla kroz brojne turbulencije, a sada je rešila da sve loše ostavi iza sebe.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović je nenamerno bila u centru pažnje na neki način nakon glamuroznog venčanja njenog bivšeg supruga Mustafe Sandala i njegove 19 godina mlađe izabranice Melis Sutšurup.

 

Zanimljivo je i da je pevačica rekla kako sumnja da je njen bivši u finansijskoj krizi, a ako ikad dođe do toga, ona će raditi za njega, istakla je Emina.

 

Podsetimo, Emina i Mustafa su na sudu zbog alimentacije, ali bitku vode i oko kuće i muzičkog studija! Bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu, vredne 16 miliona evra, i studija koji su kupili za četiri miliona evra.

 

Kako se Jahovićeva redovno oglašava na Instagramu, tako je i sad svoje pratioce pozdravila vrelom fotografijom sa letovanja u Bodrumu, gde je sa sinovima rešila da se opusti i napuni baterije za predstojeći period.

Emina je pozirala u modernom kupaćem kostimu, a u prvom planu je bio njen ravan stomak i zategnuta koža kao dokaz da pevačica naporno trenira da bi izgledala odlično već godinama unazad.

 

- Najmanje tri godine bez pravog odmora… Ovog leta sam odlučila da odustanem od svega, uključujući i posao… Od toksičnih veza i nepotrebnih glavobolja, nepotrebnih ljudi, svake nepotrebne stvari - poručila je Emina pre odlaska na more.

 

 

makonda-tracker