vimbldonsko izdanje vojvotkinje

Kejt Midlton U NAJLEPŠOJ haljini leta: Neprevaziđeni trend zbog kog je na kratko čak i Novak Đoković bio u drugom planu

3

U toku je deveti dan prestižnog Vimbldona, a meč našeg Novaka Đokovića ispratili su i vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vimbldon svake godine privuče pažnju sportske javnosti i jedan je od važnijih događaja tokom godine kada je tenis u pitanju, a tokom ovog turnira ispratimo i kraljevsku porodicu koja obavezno prisustvuje nekim mečevima.

 

Vojvotkinja od Kembridža je kao i uvek jedna od najstilizovanijih dama i uvek uživamo u njenim svedenim i originalnim kreacijama. Princ Vilijam i Kejt Midlton su uživali u današnjem meču koji je dobio naš najbolji teniser Novak Đoković.

Kejt Midlton je zablistala u plavoj haljini na tufne dizajnerke Alesandre Rič, a poznato je da ovaj komad košta oko 1.500 funti.

 

Toaleta je midi dužine i sa dugim rukavima, a krasi je dodatni plise, s obzirom da su tufnice neprevaziđeni trend godinama, bilo je nemoguće ne primetiti vojvotkinju.

 

Kejt je na sve ovo dodala i belu tašnu i salonke u istoj boji, a sitne minđuše u stilu vojvotkinje su dodatno ulepšale eleganciju. 

 

1 / 4 Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

 

Vilijam i Kejt su uživali u uzbudlljivom meču, a očekujemo ih opet na utakmici našeg asa, možda mu donesu sreću, a i nove ideje kako izgledati na prestižnim događajima u stilu vojvotkinje.

 

 

makonda-tracker