poput venčanice

12 metara materijala, 2 meseca izrade: Danijela Martinović dirnula Split predivnom haljinom s posvetom

2

U stilu najlepših bajkovitih venčanica, toaleta u kojoj se pevačica pojavila u Splitu očarala je sve

foto: Instagram
foto: Instagram

U Hrvatskoj je po 62. održan Splitski festival, jedan od najpopularnijih muzičkih događaja u ovoj zemlji, a tom prilikom pevačica Danijela Martinović dobila je nagradu Bronzani galeb.


Ona je zatim emotivno nastupila i izvela svoju pesmu "Fortunata", priredivši tako okupljenima poseban užitak, a nosila je i specijalnu toaletu.


Danijela je ponela predivnu haljinu hrvatske dizajnerke Monike Hršak, a u pitanju je model klasičnog balskog kroja i bele boje.

 

 

Reč je o toaleti čiji gornji deo čini dekoltirani korset, dok se donji širi u raskošnu suknju sa šlepom, ali još jednim detaljem koji izdvaja ovu haljinu. Naime, dizajnerka je ručno oslikala crno-bele motive Splita, Danijelinog rodnog grada, za koji pevačicu vežu posebne uspomene.

 


Kako pišu hrvatski mediji, za izradu ove kreacije je utrošeno oko 12 metara materijala i ona je nastajala čak dva meseca. Danijela je želela da se na Splitskom festivalu pojavi u posebnom odevnom komadu, a kreatorka je sve njene želje pretvorila u pravo modno remek-delo.

 

 

 

 

 

makonda-tracker