MONOHROMATSKA KOMBINACIJA

Dovoljan je jedan detalj za HOLIVUDSKI izgled: Aleksandra Jeftanović ima savršeno odelo koje stoji svakoj ženi (FOTO)

0

Aleksandra Jeftanović važi za jednu od naših najlepših voditeljki, a ona se oduvek izdvaja i svojim stilom

foto: Instagram
foto: Instagram

Aleksandru Jeftanović smo zavoleli kao voditeljku nekadašnje emisije City i vrlo brzo je postala jedno od omiljenih TV lica.

 

Voditeljka je napravila malo dužu pauzu u poslu, rodila dvoje dece i uživala sa svojom porodicom da bi se nedavno vratila lepša nego ikad. Aleksandra je oduvek bila lepo stilizovana, a sada, u eri Instagrama, svedoci smo različitih autfita i moramo priznati da ona uvek ima dobre ideje.

 

Poslednja u nizu Aleksandrinih objava je privukla dosta pažnje baš zbog njenog odabira i kombinacije koja je idealna za letnje događaje.

 

Voditeljka je zasijala u belom odelu i za vrlo kratko vreme pokupila sve pozitivne komentare. Ona je obukla bele pantalone sa kraćim i širokim nogavicama, koje su sada pravi hit i sve uklopila sa prslukom i sakoom u istoj boji. Monohromatsku kombinaciju je razbila crvenim sandalama i karminom i njena savršena kombinacija za izlazak je spremna.

Pratioci su komentarisali kako Aleksandra izgleda fantastično, a koliko je pažnje privukao njen autfit govori i činjenica da su mnoge žene pitale i gde je kupila to posebno belo odelo. 

 

1 / 9 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Podsetimo, šarmantna Aleksandra Jeftanović je u braku sa biznismenom Sašom Švrakom. Oni su se venčali 2016. nakon četiri godine veze i imaju ćerku Anu i sina Aleksu. Kako je sama voditeljka rekla, da nije upoznala Sašu i dobila dete sa njim, verovatno nikad i ne bi zasnovala porodicu.

 

 

makonda-tracker