šta vi mislite?

Njoj je definitivno najbitnija UDOBNOST: 3 autfita Emine Jahović u kojima svaka žena izgleda kao TINDEJDŽERKA

0

Važi za jednu od najbolje stilizovanih žena na našoj estradi, pa tako i njene opuštene kombinacije mogu poslužiti kao inspiracija. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Emina Jahović važi za jednu od najbolje obučenih javnih ličnosti na našim prostorima. Ona je inspiracija mnogim ženama, pa tako se neprestano prati svaki korak i komad koji ona obuče. 

 

 

Na Instagramu ona podeli po koju footgrafiju svojih stajlinga, a ispod tih objava nižu se komentari i pohvale kako dobro i mladoliko izgleda. 

 

Izdvajamo 3 kombinacije Emine Jahović koji vam mogu poslužiti kao inspiracija: 

 

1. Kilote pantalone koj je pevačica kombinovala sa zanimljivom majicom koja ima ovalan dekolte, kao i rukave koji padaju na njene nadlaktice, ali zanimljivi rad na majici dodatno doprineo mladalačkom izgledu pevačice. 

 

Pantalone su se savršeno uklopile uz majicu jer su na sebi imale bele detalje koji su samo upotpunili njen izgled. Emina je na sve to dodala i zlatni nakit odnosno ogrlicu i prstenje što je pravi izbor uz ovu kombinaciju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

 2. Široke teksas pantalone na koje je dodala košulju u bež boji koja je uvek dobar izbor, jer se ova nijansa uklapa uz svaku drugu. Na sve to stavila je i crni kaiš koji je sparila sa crnim papučama modne kuće Guči. 

 

Crne naočare uklopile su se takođe sa obućom, ali tu je i braon torba koja je bila savršen detalj koji upotpunjuje njenu kombinaciju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

3. Zanimljive mačkaste naočare koje se savršeno slažu uz neobičnu aplikaciju na njenoj širokoj beloj majici bile su dominantni deo njenog opuštenog autfita. Uz sve se savršeno slagala decentna ogrlica, farmerke, puštena kosa i crni kaiš. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

 

makonda-tracker