ISPROBAJTE OVAJ TRIK

Za ovo je izdvojila 500 evra! Modni dodatak Anastasije Ražnatović bez kog je leto NEZAMISLIVO, a ima i JEFTINE varijante

0

Anastasija Ražnatović uživa u ljubavi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a par je otputovao na Ibicu, što je bio fudbalerov poklon za rođendan.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović je danima bila u centru pažnje nakon što je otpočela vezu sa Nemanjom Gudeljem, a domaća javnost je ispratila i spektakularnu proslavu pevačicinog rođendana.

 

Sve je oduševio poklon koji je fudbaler priredio Anastasiji, a luksuzno putovanje na Ibicu je bilo samo deo toga. 

 

Anastasija trenutno uživa i odmara se od svih obaveza, a ovo vreme koristi da što više bude sa svojim dečkom. Kako je ona jako aktivna na Instagramu gde broji milion pratilaca, ona često objavljuje i različita svoja izdanja koja možete lako iskopirati.

Mlada pevačica je ovog puta pozirala na suncu u opuštenoj varijanti imala je naočare za sunce i jedan detalj koji je privukao pažnju i svojim dezenom, ali i cenom.

Naime, Anastasija je imala maramu na glavi koja je poslednjih godina apsolutni hit  leta, a cena njenog modnog dodatka brenda Dior iznosi čak 500 evra. Ona nas neretko počasti fotografijama sa originalnim stajlinzima i mada se trudi da ne ističe nikad brendove i cene, ovo je nešto što svima upada u oko.

 

Anastasija Ražnatović je zasigurno devojka koja ima stila i zna kako da uklopi različite modne dodatke, a vama preostaje da nabavite sebi ovaj trendi letnji komad i ponesete na more.

 

 

makonda-tracker