nije sve idilično

Konačno isplivala ISTINA o odnosu Nemanje Gudelja i Veljka Ražnatovića: Previše je zaštitnički nastrojen

2

Mladi ljubavni par prošao je kroz buran period u kojem su svi procenjivali njihovu ljubav i dok je mama Ceca odmah zavolela zeta, sa bratom je bilo malo drugačije

foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Poznati par, fudbaler Nemanja Gudelj i pevačica Anastasija Ražnatović od početka svoje veze morali su da prođu kroz razne faze.

 

Jedna od njih bila je i to kako će ga prihvatiti njeni najbliži. Nemanja je uoči Anastasijinog rođendana sa svojom porodicom došao u dom Ražnatovića i Ceci je odmah zapao za srce.

 

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, kada je u pitanju Anastasijin brat Veljko Ražnatović stvari nisu baš od početka bile najbolje. Naime, on je prema svojoj sestri bio vrlo zaštitnički nastrojen.

 

Kako je vreme odmicalo i Veljko je shvatio da Nemanja iskreno voli njegovu sestru, pa je budućeg zeta i on brzo prihvatio.

 

O njihovom idiličnom odnosu dosta govori to da su Veljko, Anastasija i Nemanja mogli često da se vide u istom društvu u kojem su bili vidno dobro raspoloženi.

 

 

Pevačica i fudbaler uživaju na godišnjem odmoru na prelepoj Ibici, a mediji su pisali da je on za to putovanje izdvojio više od 30 000 evra.  

 

 

makonda-tracker