za modnu inspiraciju

Kratak top & maksi-suknja! Letnji CRNO-BELI STAJLING Anastasije Ražnatović iz kog mogu da uče i influenserke

2

Dvodelni komplet u duhu leta očarao je mnoge trendseterke, pa mu nije odolela ni pevačica Anastasija Ražnatović

foto: Instagram
foto: Instagram

Već dve sezone, kombinezoni su pomalo pali u senku dvodelnih kompleta, kojima su najuticajnije influenserke na Instagramu jednostavno očarane!


Jednobojni ili dezenirani, ovi setovi polako osvajaju srca trendseterki, a nećete pogrešiti ni ako odaberete top i pantalone ni ako se odlučite za verziju sa suknjom.


Anastasija Ražnatović u proteklom periodu više puta se pojavila u sličnim kompletima, a nedavno je na jednom svom nastupu ostavila utisak u neonskom autfitu sastavljenom od krop topa i širokih pantalona.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Poseban stajling pevačica je, međutim, čuvala za svoj odmor na Ibici sa dečkom Nemanjom Gudeljom, gde je ponela vrlo trendi set. U pitanju je spoj kratkog topa sa srcolikim dekolteom i tankim bretelama i duboke maksi-suknje koja se širi od kukova i pada sve do poda.

 


Anastasija se odlučila crno-belu kombinaciju i upečatljiv dezen, a upitanju je varijanta koja može da se nosi i na plaži, i tokom šetnje, pa čak i za noćni izlazak. U njenom slučaju, ovaj stajling je odabran za šetnju, a pevačca je svoje izdanje upotpunila jednostavnom pletenicom sa strane i naočarima za sunce.


Ako pratite srce kako treba, odvešće vas do Ibice ― napisala je Anastasija.

 

 

makonda-tracker