niste videli ništa slično!

Ili će vas oduševiti ili ne — ali ostavlja utisak! Jelisaveta Orašanin ima najčudnije patike koje ste videli ove sezone

0

Popularna glumica uvek je u korak s najnovijim trendovima, koje donosi na svoj način, a na njenom autfitu uvek se izdvaja neki interesantan detalj. Ovog puta, on je na obući!

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelisaveta Orašanin Teodosić poznata je kao jedan od najbolje odevenih poznatih dama na našoj javnoj sceni, a iako je jasno da ona prati najaktuelnije trendove, svaki uklapa u svoj stil i ne robuje im slepo.


Glumica obično nosi ono što je najpopularnije u datom trenutku ili često pretekne i influenserke, ali obično nenapadno i u vidu detalja. Sada je to slučaj s njenom obućom, koju je besprekorno uklopila u ležeran letnji stil i samo vešto oko može da spazi njen nesvakidašnji odabir.

 

Jelisaveta je pre nekoliko dana na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala dok je uživala na suncu, a za tu priliku odabrala je jednostavan šorts od svetelog džinsa i najobičniju belu majicu, svačiju omiljenu kombinaciju za tople dane. To je upotpunila dubokim patikama u stilu košarkaških modela, ali ne bilo kakvim. Reč je o paru obuće s prorezom između prstiju koji čini da stopalo podseća na kamilje!

 


U pitanju je način dizajniranja obuće koji je prvi put predstavljen 1988. godine, kada su svetlo dana ugledale čizme brenda Maison Margiela.

 

 

One su inspirisane obućom koja razdvaja prste, kakva je nošena u Japanu u 15. veku, a ovakvi modeli nazivaju se Jika-tabi. U decenijama koje su usledile, s vremena na vreme se pojavljivala različita zatvorena obuća u ovom stilu, a proteklih godina je nastao pravi mali modni bum s kamiljim stopalom kao inspiracijom za kreiranje obuće.
 

 

makonda-tracker