trendi

I za svaki dan ili za posebne prilike: Ženska obuća koja će dominirati beogradskim ulicama ovog leta

1

Leto stiže i pravo je vreme da se opremite novim modelima sandala, papuča i laganih patika uz koje ćete bezbrižno uživati u toplim danima.

foto: Deichmann
foto: Deichmann

 

Ako se i vi pripremate za šoping pre odlaska na godišnji ili pak tražite obuću koja će zaokružiti vaš outfit za odlazak na posao ili aktivnosti u slobodno vreme, bacite oko na našu listu najlepših modela letnje obuće za sve prilike.

 

  1. Ravne sandale
Ženska obuća DEICHMANN
foto: Deichmann

Sandale su razlog broj 1 zašto smo jedva dočekali da se živa na termostatu popne iznad 25°C. Ravni modeli sandala savršen su izbor jer nude nenadmašnu udobnost i slobodu, a odlučite li se na neki od modela iz letnje kolekcije Deichmanna, osim udobnosti možete računati i na mnoštvo stila! Trendy modeli ravnih sandala u Deichmanu dolaze u različitim varijantama, pa možete birati između chunky sandala s platformom, modela u neodoljivim pastelnim bojama ili sandala metalik efekta uz koje nećete proći nezapaženo!

 

  1. Platnene patike
Ženska obuća DEICHMANN
foto: Deichmann

Platnene patike najzahvalniji su izbor sportske obuće za vrućih letnjih dana. Prirodni materijali i lagana konstitucija omogućuju vašoj koži da diše i neće vas dodatno grejati. Kada ovog leta krenete u šetnju ili izlet, birajte obuću u kojoj ćete spretno koračati svakim terenom – a to mogu biti upravo platnene patike kakve smo pronašli u Deichmannu, a boje i modeli oduševiće svakog zaljubljenika u patike!

 

  1. Nešto za Izlazak
Ženska obuća DEICHMANN
foto: Deichmann

Vruće letnje večeri želimo da iskoristimo kako bismo prošetali sve one predivne letnje modne kombinacije! Šetnja, ispijanje koktela i uživanje na brojnim letnjim događanjima na obali i kontinentu izvrsna su prilika da svoj ormar dopunite novim modelom cipela s potpeticom, a u Deichmannu jednostavno nećete moći da se odlučite koji par odabrati. Sandale, salonke ili natikače s potpeticom u neodoljivim letnjim nijansama čekaju vas u Deichmannu!

 

  1. I nešto za plažu ili bazen
Ženska obuća DEICHMANN
foto: Deichmann

Papuče nisu više rezervisane samo za nošenje u udobnosti doma, već predivni modeli različitih stilova sada predstavljaju odličan izbor za svakodnevno nošenje. Modeli se kreću od sportskih, koje su idealne za odlazak na plažu ili bazen, pa sve do elegantnih, kožnih modela koji će se savršeno uklopiti s vašom omiljenom letnjom haljinom ili suknjom. Deichmann vam ovog leta nudi veliki izbor udobnih papuča koje ćete želeti da nosite svugde i u svakoj prilici!

 

Sve cipele koje će vam biti potrebne ovog leta u Deichmannu ćete pronaći po najpristupačnijim cenama, a veliki izbor modela, boja i veličina garantuje da će svako pronaći nešto za sebe. Istražite ponudu na webu i posetite najbližu Deichmann prodavnicu!

 

makonda-tracker