bila je lepša od najlepših

Jesu li njene koleginice BOLJI izbor? Ova glumica će se naći u ulozi Odri Hepbern, ali mišljenja su — podeljena

0

Napokon stiže film koji su mnogi dugo čekali — film o jednoj od najlepših diva starog Holivuda, neponovljivoj Odri Hepbern

foto: The Hollywood Archive/Profimedia
foto: The Hollywood Archive/Profimedia

Za sve ljubitelje zlatnog doba Holivuda i jedne od najlepših glumačkih diva stiže prava poslastica!

 

Biografski film o Odri Hepbern obradovaće mnoge, a dok čekamo ostvarenje o glumici iz "Doručka kod Tifanija", otkrivene su pojedine informacije o glumačkoj ekipi.

 

 

Naravno, glavno pitanje je koja njena mlađa koleginica će se naći u ulozi predivne Odri, a već je poznato da je to Runi Mara. Film će režirati Luka Gvadanjino, poznati italijanski režiser, producent i scenarista. Scenario za biografski film piše Majkl Mitnik, koji je sa Gvadanjinom već sarađivao, a jedna od producenata upravo je glavna glumica Runi Mara.

 

Runi Mara
foto: Sonia Moskowitz Gordon/Zuma / SplashNews.com/Profimedia

Jasno je da, skoro 30 godina od Odrine smrti, koja se desila 1993. godine, kada je imala 63, ova glumačka diva ne gubi na svom sjaju i popularnosti, te je samo pitanje vremena bilo kada će njen život biti pretočen u film.

 

Radnja filma još uvek nije poznata, kao ni period na koji će se fokusirati, ali već se mogu čuti komentari da Runi Mara nije savršen izbor za ulogu Odri.

 

Hoakin Feniks, Hoakin Finiks, Runi Mara
foto: Profimedia

Partnerka Hoakina Finiksa nije nedovoljna talentovana, jer je ona jedna od najboljih glumica svoje generacije, a već je u karijeri postigla da dvaput bude nominovana za Oskara: za film Devojka s tetovažom zmaja Kerol.

 

Međutim, mnogi smatraju da nije dovoljno fizički slična Odri, što je jedna od nužnih predispozicija za tu ulogu.

 

Neke od glumica koje su bile razmatrane za ulogu Odri Hepbern jesu Lili Kolins, Natali Portman, Emilija Klark, Ema Roberts... Mislite li da bi neka od njih bolje dočarala Odri?

 

 

 

makonda-tracker