upoznali su se slučajno

Ko ljubi jednu od NAJLEPŠIH SRPKINJA? Suprug Lene Kovačević ne pojavljuje se u javnosti, a izgleda – kao MANEKEN

0

Džez pevačica Lena Kovačević (40) duže od decenije je u srećnom braku, u kom je dobila dvojicu sinova, a njeni obožavaoci dobro znaju da od nje neće mnogo saznati o njenom privatnom životu.

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Muzičarka i pevačica Lena Kovačević, ćerka proslavljenog pisca, scenariste i režisera Duška Kovačevića, više puta je istakla da nema nameru da eksponira porodicu u medijima, pa se njen životni saputnik obično ne pojavljuje s Lenom na javnim događajima. Uz to, ona deli privatne trenutke na društvenim mrežama i uspešno izbegava da ispriča previše detalja o svojoj svakodnevici sa suprugom i decom.

 

Tačno je da sam se udala, ali stvarno ne volim da iznosim detalje iz privatnog života. Moj suprug nije javna ličnost, nikada to nije ni želeo da postane. Nije muzičar, a nije čak ni umetnik, ali voli umetnost – istakla je Lena nakon što se pročulo da je izgovorila sudbonosno "da".

 

Davno sam se odlučila na takav korak, jer živim sa partnerom koji nema veze sa javnim poslom. Kao što moja majka nije bila deo javne scene, tako nisam ni ja mislila da on treba, niti je on želeo da bude deo javne scene. Da je želeo on bi se bavio nekim ovakvim poslom. Dok neće da propeva, onda ništa — rekla je Lena nedavno.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić


Ipak, mediji su otkrili ko je ukrao srce lepe Lene Kovačević – u pitanju je Veljko Brčin, uspešan biznismen i farmaceut po obrazovanju, s kojim je pevačica godinama u skladnom braku. Par ima dvoje dece: sina Vuka, koji je na svet stigao 2012. godine, i tri godine mlađeg Teodora.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić


Iako obično izbegava da pomene muža u intervjuima, Lena je u razgovoru za Glossy povodom novogodišnjih praznika otkrila da je on bio uz nju tokom nastupa za doček 2022. i da je bio prvi kog je tada poljubila.


Lena je jednom prilikom ispričala da je zahvalna na tome što njen suprug nije poznata ličnost i otkrila kako je došlo do njihovog upoznavanja.


Kao što to obično bude, upoznali smo se sasvim slučajno. I mi muzičari imamo priliku da sretnemo ljude koji nisu iz naše profesije i hvala Bogu na tome – rekla je džez zvezda jednom prilikom za Puls.

 

 

makonda-tracker