svedeno, a trendi

MALA CRNA HALJINA i bele patike su savršen spoj: Izdanje Aleksandre Prijović idealno kad ne znate šta da obučete

4

Među mnogim poznatim ličnostima koje su uživale na kocertu Ace Pejovića našla se i njegova kuma Aleksandra Prijović, koja je za ovu priliku pripremila trendi, a udoban stajling

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevač Aco Pejović održao je sinoć koncert na beogradskom Tašu, i to treći zaredom, a proteklih večeri mnogo poznatih ličnosti s domaće scene uživalo je uz njegove najveće hitove.


Među njima se, naravno, našla i pevačeva prijateljica, koleginica i kuma Aleksandra Prijović, koja je sa suprugom Filipom provela divno veče uz čuvene Pejovićeve pesme.


Za ovu priliku, Aleksandra je odabrala vrlo ležerno letnje izdanje, savršeno za večernji izlazak na koncert. Pevačica je kombinovala jednostavne bele patike s mini-haljinom crne boje, ali to nije bio bilo kakav model — Prija je ponela haljinu asimetričnog gornjeg dela, koja otkriva jedno rame, što je čini idealnim trendi komadom koji se izdvaja iz mase.

 

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić


Pevačica je uz to nosila crnu torbicu brenda Dior, dok je kosu podigla u visoku punđu.


Aleksandra Prijović i Aco Pejović su godinama bliski prijatelji, a svojevremeno su otkrili da se nikada u životu nisu posvađali i da jedno drugo smatraju članom porodice.


Mi smo kumovi iznad svih kumova koji postoje — istakao je Pejović u jednom intervjuu.

 

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Aco Pejović
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Kuma volim najviše na svetu. Desi se, možda, da se ne čujemo dan-dva, ali se onda on naljuti na mene (smeh). Šalu na stranu, najbolji smo prijatelji i volimo se više nego što možete da zamislite — ispričala je tada Aleksandra za Alo i istakla da pred Pejovićem nema tajni:


Apsolutno se poveravamo jedno drugom. Nemam tajni pred njim. Što se saveta tiče, više kum savetuje mene nego ja njega. Pre svega zato što je on stariji i iskusniji, a i zato što njemu savet nikada nije potreban.

 

Aco Pejović
foto: Zorana Jevtić

Kako je Pejović tada objasnio, Aleksandra i on se jedno drugom žale na sve što ih u životu i karijeri muči.


Kod nas nema tabu tema, baš oko svega se savetujemo. Kaže mi i kad je iznervira Filip, ali se i ja njoj često žalim na posao, na ljude… Na porodicu se ne žalim jer je, bogu hvala, sve u redu, ali na mnoge druge stvari da — rekao je tada pevač.

 

 

makonda-tracker