probajte i vi

Niko neće moći da skine POGLED SA VAS kada ovo obučete: 3 stajlinga Aleksandre Prijović u kojima ćete SIJATI ovog leta

1

Pevačica važi za dobro stilizovanu ženu na estradi. 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Aleksandra Prijović u poslednje vreme privlači pažnju medija svojim stajlinzima i kako mnogi komentarišu njene kombinacije mnoge žene požele da iskopiraju. 

 

 

Ona često ume da objavi svoje fotografije na Instagramu i tu istakne svoj stil i vitku liniju. Nju možemo videti u različitim izdanjima, odnosno od provokativnijih kombinacija za nastupe do onih koji su svedeni. Ona je jednom prilikom ostavila sve bez daha kada se pojavila na snimanju jedne emisije u jednoj zlatnoj haljini koju su svi komentarisali. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Sada smo izdvojili za vas 3 kombinacije Aleksandre Prijović koje će vam sigurno poslužiti kao inspiracija za neke naredne događaje: 

 

1. Letnja lepršava haljina sa rukavima i bez naglašenog dekoltea je odličan izbor za jedno porodično slavlje, a ukoliko dodate crvene i upečatljive sandale i svečanu frizuru vi ćete jednostavno blistati.

 

2. Kratka cvetna haljina jarkih nijansi koju možete iskombinovati sa svetlim, odnosno bež cipelama je fantastičan izbor za odlazak na večeru ili koktel sa društvom, a možete ovu kombinaciju iskoristiti i za neku svadbu koja vam se bliži. 

 

3. Još jedna šarena haljinica koju možete izabrati za večernji izlazak sa srodnom dušom. Ukombinujte malu torbu i otvorene sandale, sijaćete gde god da se pojavite. 

 

 

 

makonda-tracker