jedan detalj menja sve

Ne mare što će ispasti da kopiraju druge! Mala crna haljina za kojom su poznate devojke potpuno poludele

0

Nesvakidašnja asimetrična haljinica munjevito je osvojila srce poznatih zaljubljenica u modu, a sve zahvaljujući jednom zanimljivom detalju

foto: Instagram
foto: Instagram

Mnogi bi rekli da je malo verovatno da će, pored toliko prestižnih i svetski poznatih luksuznih brendova, delo jedne ukrajinske modne kuće da izazove takvu pomamu među superslavnim ženama, ali i to se dogodilo. Naime, gotovo da ne prođe dan da neka planetarno popularna devojka ne ponese neobičnu crnu mini-haljinu ukrajinskog brenda NUÉ!


U pitanju je nesvakidašnji i vrlo seksi model čija cena iznosi 1.108 dolara i koja je asimetričnog i priličnog zabavnog kroja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NUÉ (@nue_studio)

 

Ona prati liniju tela, ali nije preterano pripijena, ima jedan dugačak rukav, a otkriva čitavu polovinu dekoltea. Na "razgolićenoj" strani nalazi se minijaturni grudnjak kružnog oblika ukrašenog spiralom, a njega pridržava tanka bretela. Haljina je postavljena svilom, a deo koji imitira grudnjak je prekriven lažnim dijamantima.

 


Čitav model dizajniran je tako da u prvi plan istakne sve atribute, ali svakako nije za one koji su nesigurni jer ne krije nedostatke (ili viškove). Za kratko vreme u njoj su viđene manekenka Alesandra Ambrozio, nemačka influenserka Leoni Hane, brazilska trendseterka Kamila Koeljo i mnoge druge žene uticajne u svetu mode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NUÉ (@nue_studio)

 

Uglavnom se nosi u kombinaciji sa srebrnim salonkama i savršen je party komad, a NUÉ je dizajnirao i krop i dugački blejzer sa sličnim motivima, koji bi mogli da budu zanimljivo rešenje za kombinovanje šik modela kratke toalete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NUÉ (@nue_studio)

 

 

makonda-tracker