zavodljiva

Kopiraćete ovaj STAJLING prvom prilikom: Jelena Gavrilović pokazala da SEKSEPIL ne podrazumeva samo provokativne komade

0

Glumica je odlučila da obuče kombinaciju koja je svedena i zatvorena, a u isto vreme ističe svu sofisticiranost osobe koja ovakve autfite bira. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Jelena Gavrilović podella je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira u jednom hotelu na Zlatiboru i tom prilikom predstavila i autfit koji joj je savršeno pristajao. 

 

Naime, komadi su se savršeno uklapali jedan uz drugi, te su joj naglašavali fitku figuru i svu damsku energiju koju ona sa sobom nosi.

 

Odabrala je da obuče belu košulju koja nije baš u potpunosti pratila liniju njenog tela, ali ju je iskombinovala sa dubokom braon kožnom suknjom koja je imala i kaiš, te je tako uspela da istakne svoj stuk.

 

Ispod suknje videle su se i duge čizme sa braon i crnim nijansama koji se prelivaju na obući u vidu zmijskog dezena. Uz tamne detalje na obući uklopila je i malu crnu torbu, a kao ključni detalj bio je njen šešir koji je dao posebnu dimenziju njenom izgledu. 

 

Kosu je ispravila i malo izvila na krajevima, dok je njena šminka bila nešto intenzivnija i naglašavala dominantost koju je ona takođe želela da prenese. 

 

Da li vam se dopada njen stajling?

 

 

 

 

 

makonda-tracker