femme fatale

Stara 35 godina, a kao da je šivena za nju! Bela Hadid je veličanstvenom haljinom sve podsetila zašto je KRALJICA KANA

0

Iako Kanski festival traje već nekoliko dana, tek nakon što je u Francusku stigla manekenka Bela Hadid može se reći da je pravi kanski glamur počeo!

foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Supermodel Bela Hadid tradicionalno je gošća Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, a stigla je i ove godine, doduše s nekoliko dana zakašnjenja.
Ipak, ona se već prvim pojavljivanjem na crvenom tepihu iskupila što nam je nedostajala nekoliko dana, jer je ponela jednu od najlepših svečanih toaleta otkad je znamo!


Bela je prisustvovala premijeri francuske drame "Nevini" (fr. L'innocent), u režiji Luja Garela, a za šetnju pred fotoreporterima pre projekcije filma odabrala je haljinu koja nosi potpis modne kuće Versace. Reč je o kreaciji iz "arhive", koju smo prvi put videli u kolekciji za proleće 1987. godine!

 

Belina haljina ima korset u gornjem delu, bez bretela i rukava, a od struka raskošni taft pade dramatično i izuvijano oko njenog dela, dajući joj vrlo upečatljiv izgled. Ispod ovog sloja, toaleta se širi postepeno i pada do poda, pružajući maksimalnu otmenost sa crtom ekscentričnosti.

 

1 / 11 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER


Versace je, inače, prvobitno dizajnirao ovu haljinu za austrijsku pevačicu Helgu Derneš, čuveni sopran i mecosopran.


U kombinaciji s Chopard nakitom — visećim minđušama i prstenjem, razume se, s dijamantima — Bela je ovom komadu dala dodatnu dozu glamura kakav se viđao u eri starog Holivuda, a sve je začinila prelepom punđicom od pletenica.

 

 

makonda-tracker