koja vam se više sviđa?

Okršaj u kraljevskoj porodici — koja je bolje obučena? Megan Markl i Kejt Midlton u monohromatskim autfitima BLISTAJU

0

Njih dve su na službu došle u zanimljivim komadima... 

foto: EPA/ TOLGA AKMEN
foto: EPA/ TOLGA AKMEN

Platinasti jubilej koji je organuzovan u čast sedamdesetogodišnje vladavine kraljice Elizabete II privukao je veliku pažnju javnosti, ali i veliki broj ljudi kao i javnih ličnosti koje su prisustvovale ovoj ceremoniji. 

 

 

Međutim niko nije mogao da ostane ravnodušan na dve najpopularnije dame u kraljevskoj porodici, a to su vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl.

 

Ne smamo da se komentarišu njihove odevne kombinacije, nego su fanovi toliko išli do detalja da nisu samo komentarisali stajlinge ove dve dame, nego su komenarisali i reakciju Megan kada je Kej sigla na službu.

 

Ali naravno da njihove kombinacije nisu mogle da ostanu nezapažene. U odnosu na Kejt koja je došla u žutoj haljini koju potpisuje Emilia Wickstead, Megan je došla u čisto belom stajlingu. 

 

Njih dve su izabrale haljine koje su isticale njihov vitak struk. Haljina Kejt Midlton zbog kroja je isticala njenu figuru, dok je Megan to postigla sa kaišem u boji njene haljine. 

 

Zanimljive su bile i cipele koje su one nosile. Kako bi njihova obuća bila savršena pobrinule su se dizajnerske kuće Đanvito Rosi čije salonke nosi Kejt, dok se za Dior odlučila Megan. Zanimljiv detalj bile su i bele rukavice Merklove, ali to nije sve, ispod njih je nosila skupocenu Kartije ogrlicu. 

 

1 / 10 Foto: EPA/ NEIL HALL

 

 

 

makonda-tracker