(FOTO)

Neobična, šik, upečatljiva! Dragana Mićalović oduševila nesvakidašnjom haljinom, a plavi detalj sve čini još lepšim

1

Sinoć je jedan humanitarni događaj okupio brojne poznate ličnosti, među kojima su Jelena i Novak Đoković, ali i Dragana Mićalović.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Dragana Mićalović je prisustvovala humanitarnoj predstavi u cilju prikupljanja sredstava za decu stradalih rudara u rudniku Soko.

 

Lepa glumica uvek pokaže svoje najbolje izdanje, pa je tako i ovog puta blistala u elegantnoj kreaciji. Dragana je poznata po negovanom stilu i pristojnosti, pa je zbog toga mnogi i vole.

 

Ona se dotakla i odrastanja dece u današnje vreme koje je jako kompikovano.

 

- Mislim da nijedan roditelj ne može da kaže tačan način na koje dete može da se zaštiti od negaitvnih uticaja. Gledam svoje roditelje kako su se bavili nama i na koji način su nam pristupali. Uvek im je bilo bitno da si tu, da si prisutan. Danas u ovo vreme mnogo je teže nego kada smo mi odrastali. Nije im lako. Više se radi sa decom, brže je, veće su ambicije, potrebe, želje.. Ali mislim da je ta posvećenost deci je ključ svega. Sada ja to smatram tako i na taj način gledam na to - rekla je glumica.

 

Dragana je obukla belu haljinu asimetričnog kroja sa ogromnom crnom mašnom na ramenu i upadljivim plavim štiklama koje odskaču od cele kombinacije i daju joj dodatnu magiju.

 

Dragana Mićalović
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Haljina ima širok rukav koji pada, a pored mašne poseduje i crni kaiš koji naglašava struk. Glumica je podigla svoju kosu i bila blago našminkana, što je i njen prepoznatljivi stil kada se pojavljuje na bitnim događajima.

 

Dragana Mićalović je jedna od naših uspešnijih glumica, a kako se trudi da svoj život sačuva daleko od medija, ne postoji mnogo informacija o njenom emotivnom životu, osim što glumica uvek naglašava da je srećna i zadovoljna.

 

 

makonda-tracker