mami sve poglede

NEON je ipak njena boja! Komplet Anastasije Ražnatović kom bi malo koja žena odolela

4

Mlada pevačica neretko nosi monohromatske odevne kombinacije, a šik set u kom je nastupila definitivno je u jednoj od boja koje ona nosi najbolje

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anastasija Ražnatović više puta se u javnosti pojavljivala odevena od glave do pete u jednobojnoj odeći, a u nekoliko navrata je izbor pao na neon boju.

 

Tako su se njene različite nijanse pokazale kao odličan izbor za ćerku Svetlane Ražnatović, a Anastasija je sada ponela još jedan vrlo efektan neon stajling!


Pevačica je na svom profilu na Instagramu podelila kratke snimke s jednog nastupa, za koji je odabrala komplet u kakvom lako možemo da zamislimo vodeće svetske influenserke u oblasti mode.

 

Anastasija je, naime, ponela kožni dvodelni set, sastavljen od kratkog topa koji podseća na grudnjak i dubokih pantalona. Upravo je donji deo odeće možda i upečatljiviji od topa koji otkriva dekolte i izvajane ruke i ramena — reč je o dubokim pantalonama palazzo kroja, koja se već ispod kukova postepeno šire i padaju do poda na prvi pogled podsećajući na efektnu suknju.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Kao da ovaj komplet nije dovoljno upečatljiv, njegova intenzivna neon boja i materijal dodatno ga ističu, pa je u pitanju sjajna kombinacija za posebne prilike.

 


Anastasija je uz ovaj set ponela i sandale s visokim potpeticama, dok je kosu podigla u visok rep, ispleten u pletenicu.


Jednostavno, a izuzetno trendi!

 

 


 

makonda-tracker