bajkovito, a provokativno

I balska haljina može da bude SUVA PROVOKACIJA! Kolumbijka zbog koje ćete zaboraviti Šakiru ubrzala puls svima u Kanu

0

Među mnogim zvezdama koje su sinoć prošetale crvenim tepihom na Kanskom festivalu našla se i kolumbijska lepotica koja je proteklih godina hipnotisala planetu

foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia
foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Na 75. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, sinoć je premijerno prikazana francuska drama "Nevini" (fr. L'innocent), u režiji Luja Garela.


Na crvenom tepihu našao se veliki broj slavnih, a među njima i Arijadna Gutijerez, proslavljena manekenka i nekadašnja Mis Kolumbije.


Lepa Arijadna pojavila se u toaleti od plavog satena s rezedo postavom koja otkriva ramena i ističe poprsje, naglašava njen vitak struk, a potom se širi u raskošan balski kroj i prati lepoticu u vidu šlepa. Ipak, nije u pitanju samo još jedna bajkovita kreacija, već se Arijadna odlučila za vrlo provokativan model sa šlicem tako dubokim da seže čak do sredine stomaka!

 

1 / 5 Foto: MAX MONTINGELLI/SGP_ / SGP / Profimedia


Manekenka je nosila i providne helanke optočene plavim kristalima različitih dimenzija, a isti ukrasi nalaze se i na mašni oko struka u kojoj se sastavljaju trake koje pridržavaju toaletu oko vrata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIADNA (@gutierrezary)


Arijadna je uz nesvakidašnju haljinu ponela srebrne sandale s visokim i tankim štiklama, a od nakita je nosila samo minijaturne i pune alke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIADNA (@gutierrezary)


Lepa Arijadna Gutijerez je, inače, 2014. godine bila Mis Kolumbije, dok je sledeće godine proglašena prvom pratiljom na takmičenju za Mis Univerzuma. Tada se našla u centru pažnje javnosti jer je greškom najpre proglašena pobednicom, a onda su morali da je razočaraju pred svima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIADNA (@gutierrezary)

 

Tokom 2017. godine, bila je u vezi s italijanskim plejbojem Đanlukom Vakijem, ali ova ljubav nije potrajala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIADNA (@gutierrezary)

 

Arijadna je vrlo popularna na Instagramu, gdje prati više od 3,6 miliona ljudi, a pre nekoliko godina pojavila se u akcionom trileru "XXX: Povratak Ksandera Kejdža".

 

 

makonda-tracker