pleni lepotom

Ko je prelepa Srpkinja koja je zasenila Kan? Blistala je ruku pod ruku sa Šeron Stoun, a oko nje SVETSKA ELITA (FOTO)

1

Proteklih nekoliko dana na crvenom tepihu kanskog festivala blistale su mnoge poznate ličnosti, a među njima je bila i jedna devojka srpskog porekla.

foto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia
foto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

Prelepa Helena Getsbi, pojavila se sinoć na premijeri filma "Crimes of the future". Na ovom događaju društvo joj je pravio i jedna od najuticajnijih Srba kada je svetski šoubiz u pitanju, njen otac Milutin Getsbi.

 

Na crvenom tepihu Helena se pojavila sa čuvenom filmskom divom, Šeron Stoun.

Ruku pod ruku njih dve su pozirale pred objektivima fotoaparata, a onda je glumica na svom Instagram profilu ostavila komentar:

 

- Ova zanosna žena je moje kumče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Helena je izrasla u prelepu ženu, a vidi se i da neguje svoj modni stil. Njeno izdanje na ovogodišnjem kanskom festivalu privuklo je pažnju medija, koji su često pisali o njenom zanimljivom životu.

 

Helena se takođe fotografisala i sa ocem Milutinom Getsbijem. Na svečanosti se pojavio i njen brat Aleks Getsbi. Ova bogata i uticajna porodica blistala je zajedno na ovoj važnoj svečanosti, ali je ipak svu pažnju pokupila mlada Helena.

 

Šeron Stoun i Helena Getsbi
Šeron Stoun i Helena Getsbifoto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

 

Ona je nosila haljinu pink boje, modernog sirena kroja, napravljenu od materijala koji se presijavao u nekoliko nijansi ciklama boje. Ovakvu modnu kreaciju Kan još nije video, a osim haljine na kojoj bi mogle da joj pozavide i mnoge holivudske dive Heleni bi mnogi mogli da pozavide i na lepoti, kao i na telu boginje.

 

Iako je veoma mlada, Helena se već nekoliko godina ozbiljno bavi manekenstvom. Ona trenutno živi u Njujorku, u koji se preselila nakon što je minula epidemija korona virusa.

 

Helena Getsbi i Šeron Stoun
Helena Getsbi i Šeron Stounfoto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

 

Ova lepotica se bavi humanitarnim radom, a još kao mala devojčica pokazala je da ima afinitete prema modi i glumi. Prve kreacije ponela je iz ormara svoje majke, gde je mogla da provodi sate i sate razgledajući i isprobavajući njene haljine.

 

- Volim da se sređujem i da nastupam, tako da je modna industrija bila savršena za mene, jer sam mogla da nosim neverovatnu odeću i da glumim različite likove - izjavila je jednom prilikom.

 

 

Kada je napeta Helena se bavi meditacijom, a voli i da rešava zagonetke. Njena porodica je veoma bogata, ali vole da pomažu ugroženim porodicama i članovi su mnogih humanitarnih organizacija.

 

- Moj otac je život posvetio nekim od najvažnijih ciljeva i želim da jednog dana budem kao on. Posmatrati ga kako naporno radi da bi ovaj svet postao bolje mesto je zaista inspirativno - rekla je Helena.

 

 

Helena je nedavno sa najboljom prijateljicom pokrenula brend sportske odeće čiji se modeli prodaju preko interneta a čiji je cilj osnaživanje žena.

 

Helenin otac je predsednik prikupljanja donacija na svetskom nivou u okviru amfAR događaja. Pre desetak godina sarađivao je sa Fondacijom "Novak Đoković" u organizaciji humanitarne svečanosti u Londonu, o čemu je pričala i Jelena Đoković.

 

 

makonda-tracker