DOPALO MU SE

"NE MOGU DA DOČEKAM DA ZAJEDNO PROSLAVIMO": Đanluka Vaki nakon vakcinisanja u Beogradu, pravi KONCERT u prestonici!

0

Italijanski milioner najavio je gostovanje, koje je obradovalo publiku.

foto: Stefan Stojanović
foto: Stefan Stojanović

Italijanski milioner  izavodnik Đanluka Vaki nedavno je primio drugu dozu vakcine u Beogradu, gde je stigao privatnim avionom sa suprugom, manekenkom Šeron Fonsekom, a kako mediji prenose trebalo bi krajem jula da ponovo dođe u srpsku prestoniu, kako bi održao koncert.

 

Ovim povodom oglasio se Vaki, kako bi se zahvalio oranizatorima ove manifestacije.

 

" Pozdrav Gorane, Andrea, želim da se zahvalim još jednom na dobrodošlici i tretmanu, ne mogu da dočekam da zajedno proslavimo povratak normalnom životu sa velikim koncertom u Beogradu, Volim Vas, rekao je Đanluka u obraćanju.

 

Đanluka Vaki
foto: Profimedia

" To će biti prvi veliki događaj nakon svega što nas je zadesilo i svi koji su uključni u organizaciju su mnogo uzbuđeni. Andreja Kesić dogovorio je sa Đanlukom da u Beogradu, konkretno Donjem gradu, nastupi krajem juna ili u prvim danima jula, što zavisi isključivo od nekih tehničkih stvari" - priča izvor.

 

"Događaj će se organizovati pod nazivom "Celebrate love", jer i povod ovog događaja jeste da se slavi ljubav i povratak u život. Tri-četiri domaće zvezde takođe će nastupiti te noći, a Andreja Kesić sve,  grada Beograda. Biće spektakularno, to je veliki poklon svima nakon teškog perioda koji je iza nas" - dodaje sagovornik.

 

 

 

makonda-tracker