Zelena je NOVA CRNA

Upola mlađe bi joj pozavidele! Šeron Stoun u SOFISTICIRANOJ haljini podsetila zašto je i dalje IKONA STILA I LEPOTE

0

Proslavljena glumica uvek privlači pažnju gde god da se pojavi, a festival u Kanu nikada ne prođe bez njene upečatljive haljine.

foto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia
foto: CRY-Olivier Huitel-Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

Šeron Stoun se proslavila ulogom u dobro poznatom filmu Niske strasti i od tad važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih glumica, a tako je i danas kad ima 64 godine.

 

Filmska zvezda je trenutno na festivalu u Kanu i redovno oduševljava svojim kreacijama za crveni tepih. Kao što smo već i navikli od najglamuroznijeg festivala, a Šeron se potrudila da opravda taj epitet.

 

Šeron se pojavila u elegantnoj zelenoj haljini koja ima veliki šlic, a dok posmatrate materijal, čini vam se kao da su u pitanju sitni kristali po celoj kreaciji. Haljina nema bretele, a glumica je dodala minđuše kako bi dodatno ulepšala celokupni doživljaj.

 

Moderne sandale u boji haljine su bile sasvim dovoljne i nije bilo potrebe za bilo kakvim eksperimentisanjem, a crveni tepih je ostao u senci. 

 

1 / 3 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Bez sumnje priroda i elegancije idu jedna uz drugu, pa je tako proslavljena diva sa minimalno šminke svojim šarmom zasenila prisutne, a nestvarnom haljinom poslala prelepu sliku u svet.

 

Podsetimo, na protekloj premijeri filma Zauvek mladi, Šeron Stoun je iznenadila haljinom koja se transfomriše, podsetivši sve na potez Blejk Lajvli na nedavnoj Met gali kada je sličnom haljinom izazvala pravu lavinu pozitivnih komentara.

 

 

makonda-tracker