modni zemljotres

Upola mlađe joj nisu NI DO KOLENA: Karla Bruni protresla kanski crveni tepih veličanstvenim LILA izdanjem

2

Jedna od najlepših prvih dama koje je svet ikada video prošetala je čuvenom Kroazetom i sve podsetila zašto joj nema ravne

foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Italijansko-francuska manekenka i pevačica i nekadašnja prva dama Francuske Karla Bruni (54) našla se među zvanicama 75. Međunarodnog filmskog festivaa u Kanu i nakratko bacila u senku sve ostale, pa i filmove.


Supruga Nikole Sarkozija, bivšeg francuskog predsednika, prošetala je crvenim tepihom pred premijeru filma "Trougao tuge", a za ovu priliku spremila je posebno modno izdanje.

 

Karla Bruni stupila je pred foto-reportere u predivnoj haljini modne kuće Celine, čiji dizajn potpisuje Hedi Slimane, umetnički direktor pomenutog brenda. U pitanju je toleta lila boje, koja tek prati Karlinu figuru u obliku peščanog sata, ima tanke bretele i nenapadan umeren dekolte. Nešto iznad kolena, ova predivna kreacija širi se u sirena-kroj, a haljina je čitavom dužinom prekrivena dijagonalno raspoređenim i sićušnim šljokicama, koje obezbeđuju da svi pogledi budu uprti u nju.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN


Karla je uz to ponela upečtljivu dijamantsku ogrlicu u lila i zelenkastim nijansama, a zanimljivo je da je rešila da dođe bez minđuša, za razliku od ostalih lepotica na kanskom crvenom tepihu. U jednom momentu je pokazala da nosi srebrnu pismo-tašnu, koja je izgledala savršeno uz šljokice na njenoj haljini, a Brunijeva se odlučila za minimum šminke i kosu jednostavno isfeniranu ravno.

 

Karla Bruni
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Karla važi za jednu od najlepših žena sveta u njenoj generaciji, a ona s ponosom nosi svoje bore. Nedavno je istakla da veruje da je tek nakon navršenih 50 godina postala žena.

 

Verujem da sa 50 godina napokon postaješ žena. One mlade devojke u tebi definitivno više nema, a bila je tu do 50. rođendana, ali u sebi još uvek možeš plesati poput tinedjžerke. Pedeset je brojka kada ti društvo kaže da je došao kraj— sada si odrasla. I ona poslednja šansa da budeš mlada devojka je nestala — rekla je Karla u jednom intervjuu.

 

 

 

 

 

 


 

makonda-tracker