očaravajuća

Nasred crvenog tepiha — HALJINA SE TRANSFORMISALA! Šeron Stoun magičnom toaletom podsetila koliko zabavna moda može biti

0

Nakon što je Blejk Lajvli nedavno ponela na Met gali haljinu koja menja izgled tokom poziranja, sada je to učinila i njena starija koleginica

foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Proslavljena američka glumica Šeron Stoun svake godine oduzima dah na filmskim festivalima u Kanu i Veneciji, pa je tako i ove godine rešila da podseti zašto spada u najobožavanije žene Holivuda.


Zvezda "Niskih strasti", pored toga što je lepotica bez premca — danas, sa 64 godine, koliko i kada je bila u dvadesetim — uvek je odevena bez greške. Tako je bilo i na jučerašnjoj premijeri filma "Zauvek mladi" na 75. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, gde je Šeron Stoun bila jedna od najzapaženijih umetnica na crvenom tepihu.


Glumica je za ovu priliku odabrala kreaciju s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana, model s bretelama čiji je gornji deo pripijen uz telo, dok je donji raskošna suknja s podužim šlepom. Šeron se odlučila za belu haljinu s plavim ukrasima, a u jednom momentu je priredila iznenađenje: skinula je gornji sloj sa šlepom i našla se pred fotografima u haljini pripijenoj uz telo, s dubokim šlicem na zadnjoj strani.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO


Glumica je uz to ponela plave sandale s visokim potpeticama i viseće minđuše s plavim kamenom, a glavni ukras je kao i obično bio njen širok osmeh.

 

 

makonda-tracker