fascinantno

Ratnički, ženstveno, NADMOĆNO! Metalik komplet nove Lare Kroft zbog kojeg će svaka fashionista glasno uzdahnuti

0

Jedna od najlepših holivudskih glumica smelo je ponela nesvakidašnji set koji odiše otmenošću na jedan sasvim novi način

foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Švedska glumica Alisija Vikander sinoć je sa suprugom Majklom Fasbenderom prošetala crvenim tepihom na 75. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, pred premijeru filma Holy Spider.


Čuvena lepotica poznata je po odevnim kombinacijama koje oduševljavaju, pa ne čudi što je za ovu priliku ponela po meri rađen komplet s potpisom modne kuće Louis Vuitton.


Alisija je na crveni tepih stigla u topu i suknji boje bakra, s efektnim metalik odsjajem, a reč je o vrlo neuobičajenom modelu. Gornji deo ove kombinacije sastoji se od dve široke i ukrštene trake koje otkrivaju deo stomaka i duboke suknje koja se širi u sirena-kroj.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

Čitav model je teksturisan i izgleda kao elegantna verzija nekog ratničkog kostima iz akcionog filma, a ni Alisija nije krila oduševljenje.


Osećam se kao da imam oklop, prelepu kansku verziju! Toliko sam uzbuđena da vidim kako će izgledati pod svetlima na crvneom tepihu — rekla je glumica za WWD pre nego što je stala pred fotografe.


Za dizajn ovog stajlinga bio je zadužen Nikola Geskjer, kreativni direktor brenda Louis Vuitton, koji je kombinovao motive iz nedavno prikazane kolekcije kako bi napravio skulpturalnu kreaciju.


Uz tako ekscentričan autfit s jasnom ratničkom crtom, Alisija je kosu podigla u visoku punđu, u stilu akcionih heroina, a sve je upotpunila visećim minđušama okruglog oblika.

 

 

 

makonda-tracker