iznova iznenađuje

Kejt može samo da gleda i uzdiše! Megan Markl se obukla PROTIVNO SVIM PRAVILIMA, pa izljubila Harija pred svima

1

Poznato je da pripadnici britanske kraljevske porodice imaju stroge norme oblačenja, kao i da ne smeju da razmenjuju nežnosti u javnosti... Ali Megan Markl je već pokazala da je pravila ne zanimaju previše!

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, iznova dokazuju da se ne kaju zbog odluke da stupe s funkcija viših članova kraljevske porodice i okrenu se svojoj ljubavi, braku i budućnosti neopterećenoj strogim pravilima.


Par već neko vreme živi u Montesitu, u Kaliforniji, i uživaju u društvu slavnih, a svako malo pokazuju da uživaju u tome što više ne moraju da se konsultuju s kraljevskim savetnicima o svemu — od dužine suknje i nijanse laka za nokte preko toga šta će reći u javnosti.

 

Još jedan primer je ponašanje para tokom polo utakmice koja je minulog vikenda održana u Santa Barbari.


Princ Hari je nastupao na humanitarnoj utakmici, a Megan ga je bodrila odevena onako kako sigurno ne bi smela da je i dalje na položaju kojeg se odrekla.


Vojvotkinja od Saseksa svima je oduzela dah crnom bluzom s tufnicama i V-izrezom, koju je kombinovala s dubokim i lepršavim šortsom koji na prvi pogled podseća na mini-suknju.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ovaj spoj, karakterističan za letnji i mornaski stil, izgleda vrlo šik zahvaljujuići pussy bow mašni na bluzici, ali je zbog dužine šortsa u domenu odevnih predmeta koje Kejt Midlton nikad neće obući.


Megan je uz to ponela slingback cipele s visokim potpeticama, po kojima je samouvereno koračala i po travi, a sve je zaokružila efektnim crnim šeširom i naočarima za sunce.


Da sve bude još više nauštrb pravila, nakon što je tim princa Harija odneo pobedu, Megan je pred svima na njegove usne spustila poljubac...

 

makonda-tracker