OPET JE U CENTRU PAŽNJE

Nema nameru da krije kako se oseća: Princ Hari šokantnim izjavama RAZBESNEO Britance

0

Princ Hari godinama unazad intrigira i britansku i svetsku javnost, a mnogi njegovi postupci su naišli na negativne kritike.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl su često pod lupom medija, najviše zbog svog odricanja od titula i odnosa sa članovima kraljevske porodice.

 

Ovog puta, Hari je razbesneo Britance svojim kratkim intervjuom u kom je bio i više nego iskren.

- Znate, dom je za mene, u ovom trenutku, Amerika. Tako se osećam. Dočekani smo raširenih ruku u Santa Barbari, i tamo imamo fantastičnu zajednicu - iskren je bio Hari.

 

On je istakao da će najverovatnije propustiti proslavu jubileja kraljice Elizabete II koja će se održati u junu u Londonu, ali je dodao da sa svojom bakom ima posebnu vezu.

 

- Njen smisao za humor i njena sposobnost da vidi humor u toliko različitih stvari. Imamo zaista poseban odnos. Pričamo o stvarima o kojima ona ne može da priča ni sa kim drugim, tako da je to oslobađajuće za nju. Ali mislim da... Posle određenih godina ti dosade rođendani - izjavio je princ.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE / AAP / DANIEL POCKETT

 

Vešto je izbegao pitanje da li mu nedostaju princ Čarls i Vilijam, pa je pričao o svojim planovima.

 

- Sada sam fokusiran na ovo takmičenje (Invictus igre čiji je osnivač) i ove porodice i dajem sve što mogu, 120 posto sebe, da se uverim da će imati iskustvo svog života. To je moj fokus ovde. A kada odem odavde (iz Holandije) vraćam se i preusmeravam fokus na svoju porodicu, koja mi sada jako nedostaje - završio je Hari.

 

 

makonda-tracker