da li vam se dopada?

Upečatljiva svetla i neverovatni efekti— Evropa ZANEMELA: Pojavio se SNIMAK Konstraktine prve probe u Torinu

1

Umetnica je sa svojim timom konačno izašla na spektakularnu binu u Italiji. 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Srpska predstavnica na Pesmi Evrovizije Ana Đurić Konstrakta, koja izvodi pesmu "In corpore sano" imala je prvu probu sa svojim timom na sceni u Torinu, te je snimak osvanuo na zvaničnom TikTok nalogu ovog prestižnog muzičkog takmičenja. 

 

 

Ona je osetila evrovizijsku scenu u dvorani u Torinu koja se naziva Palasport Olimipico, koja je izgrađena za potrebe zimskih olimpijskih igara 2006. godine koje su državane u Italiji. Od tada pa do sada, ova dvorana je jedna od najbukiranijih prostora za održavanje raznih sportskih i muzičkih aktivnosti.

 

 

Torino je uspeo da se izbori za ovogodišnjeg domaćina ovog prestižnog muzičkog takmičenja u konkurenciji od 16 drugih gradova u Italiji. Ranije su domaćini ovog takmićenja bili Napulj i Rim.

 

Zvanični profil Evrovizije podelio je na društvenoj mreži Tviter fotografije s probe naše predstavnice, pa smo konačno dobili odgovore na mnoga pitanja koja su nas kopkala proteklih nedelja.

 

Na fotografijama s probe vidimo da su lavor i bokal s vodom na sceni, kao i da hor okružuje Konstraktu kao i na festivalu u Beogradu.

 

Kao i na prethodnom nastupu Srbijine Konstrakte, scenografija uključuje kvalitetan nameštaj, intenzivno pranje ruku i neke lepe koreografije s peškirima petoro pratećih vokala — stoji uz ove fotografije.


Na sceni se vidi i voditeljka i glumica Kristina Radenković, koja se u poslednjem trenutku pridružila srpskoj delegaciji nakon što je jedna od članica hora otkazala svoje učešće na Evroviziji.

 

Konstrakta nosi i beli kombinezon koji podseća na medicinsku uniformu koju je nosila na beogradskom nastupu, ali ovog puta je obuče u stilizovaniji komad s predimenzioniranim safari džepovima.

 

Međutim, sada se društvenim mrežama širi snimak njene probe, a ispod tog snimka nizali su se samo pozitivni komentari. 

@eurovision Konstrakta with a mesmerising first rehearsal for Serbia 🙌 👏🙌 #Eurovision2022 #EurovisionTikTok #Eurovision ♬ original sound - Eurovision

— Bilo je zabavno, u suštini — kazala je Konstrakta nakon probe. 

 

Ovo će biti 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije, a pored Ane Đurić, na ovom festialu će nastupiti i takmičari iz Izraela, Azerbejdžana, Gruzije, Malte, San Marina, Australije, Kipra, Irske, Severnom Makedonije, Estonije, Rumunije, Poljske, Crnom Gore, Belgije, Švedske...

 

 

makonda-tracker