probajte i vi

Ovakve pantalone se ne viđaju svaki dan: Marta Bjelica zna najbolji način za kombinovanje PASTELNIH nijansi

0

Popularna glumica još jednom je pokazala da i autentičan modni izraz može da izgleda vrlo trendi!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

U beogradskoj Kombank dvorani održana je konferencija za medije povodom predstojećeg emitovanja treće sezone serije "Državni službenik", a događaju su prisustvovali neki od glumaca čiji će likovi obeležiti nastavak.


Nova sezona serije bavi se, između ostlaog, temom pandemije virusa korona, odnosno radnja se odvija u vreme lokdauna, policijskog časa i neprirodne situacije u kojoj se našao svet. I u trećoj sezoni gledaćemo glumicu Martu Bjelicu, koja je otkrila da je neke akcione scene snimala bez pomoći kaskadera i da je uživala u njima, iako su bile vrlo zahtevne.

 

Koliko god da je fizički teško ujedno su mi najzanimljivije akcione scene, pa sam u određenim trenucima čak insistirala da nemam pomoć kaskadera. Snimali smo penjanja, preskakanja ograda, bila sam prilično euforična što imam priliku da to sama radim — istakla je glumica.


Bjelica, koja je uvek na visini modnog zadatka, pozdravila je novinare u vrlo trendi prolećnoj kombinaciji, čiji su definitivno najefektniji depo svetloroze pantalone s busokim strukom. U pitanju je model nešto komotnijih nogavica, koje se pri dnu šire, a ispod njih — crvena obuća sa špicastim vrhom!

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Marta je iskoristila ovu upečatljivu igru boja neutralnim ostatkom odeće: predimenzioniranim sakoom kremaste nijanse bele boje, dok je ispod njega nosila efektan beli kratak top koji se vezuje oko vrata.


To je ujedno i najbolji način da se kombinuju statement komadi i pastelne nijanse: uvek s neutralnim tonovima poput belog, crnog i nude, a kompletnom utisku doprinosi i nakit u vidu kratke biserne ogrlice i alki s malim biserima.
Glumica poznata po lepoti opredelila se za prirodan look uz minimum šminke, dok je kosu pustila da pada ravno.

 

Jednostavno, udobno, a tako, tako trendi!

 

 

 

makonda-tracker